Jump to content

S202

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

S202's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. S202

    Sakoklubben

    Ein spurnad som sikkert Sakofolket kan hjølpe meg med. Er det " kontrollert mating " i ei Sako85 kasse ?
  2. Eg må nok ærleg innrømme at eg ikkje er bestevennen til butikkane! Eg er ein av dei jegerane som "fiskar" tilbod på Mail, og handlar der prisen er best! (som oftast hos Landrø) Eg er sjeldan å sjå i ein butikk, men nokon gonger tek eg ein tur når eg treng klede eller skot. Har sendt fleire Mail til J&F med åra, men med dårleg eller lite respons frå kunde handsamar. Når eg sender ein Mail med spurnad om våpen pakke til over 50k, så undrar eg meg at ikkje folk svarar på under 3,5 veke! Det har eg gjort 2 gonger til J&F, pluss ein Mail om handkikkert. Etter dette gav eg opp heile butikken og konsentrerte meg heller om dei som handsamar kundane sine innan rimeleg tid. (1 veke) At J&F no slit med økonomien og måtte gjennom eit styre skifte, skjønner eg godt, og eg ynskjer det nye styret lukke til.
  3. Enkelt, ein Sauer 202 XT ... http://www.waffen-burgstaller.at/sites/ ... c_2365.png
  4. Eg reisar alltid ut ein time før skumring på kvelden, eller ein time før lysning på morgon ! Seinare på hausten/vinteren brukar eg revalarm på åta.
  5. Eg brukar 6XC i ein S202 på rådyr, bever, rev og gaupe. Flattskytande kaliber med eigenskaper mykje lik 243 win.
  6. Sjå på Swarovski Z3/Z5 her: http://www.sportsbutikken.no/Swarovski_ ... 0_177_188_
  7. Vi brukar ein dachs og to drevere under hjortejakta. Han eine dreveren er godkjend som ettersøkshund. Ingen av hundane vert brukte som bandhund, men som drivande halsande hundar. Dette fungerer godt hos oss, men dachsen skulle gjerne hatt nokon få cm til i høgda! Brukar henne som oftast tidleg i sesongen og i dei terrenga kor det er best med små hundar. Utruleg flink til å ta seg fram i bratte skjæringer kor større hundar ofte har køyrt seg fast tidlegare. Hundane jagar og i eit roleg og fint tempo. Hjorten vert sjeldan stressa og dukkar gjerne opp lengje før hunden.
  8. S202

    Ny brukar !

    Jo takk. Mykje bra å lese her inne. Håpar eg kan bidra litt, men lære mykje meir ...
  9. Følgde med i denne tråden som gjest, men no abonnerer eg. Mykje fin informasjon og røynsler rundt eit av dei beste våpna i verda
  10. S202

    Ny brukar !

    Litt info! Eg er ein godt etablert mann i slutten av tretti åra som brukar mykje tid på jakt. Dette er eit levesett som stort sett alle gutane i familien gjer. Hund det har eg ikkje pga allergi i huset, men har gleda av å jakte med fleire andre som har gode hundar. Eg er utdanna byggmester, tilsett ikkje sjølvstendig, og har jobba i faget snart 20 år. Fekk tips om denne nettsida før fellesferien men med familie planar og andre oppgåver så har eg ikkje funne tid til registrering før no. Ynskjer alle skitt jakt
×
×
  • Create New...