Jump to content

polytriangle

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About polytriangle

  • Birthday 11/30/1977

polytriangle's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Niks men jeg har vurdert å bestille en rull for å teste en gang, skal være bedre enn PLA ivertfall. Er fremdeles skeptisk til å erstatte ABS. 3d print mot slegge test, ikke så veldig vitenskapelig men ABS viser sin styrke:) http://www.makergeeks.com/3dprfiimtepl.html
  2. Ikke fra dette printet, jeg bruker en liten time på å pusse overflater da alle lagene er veldig tydelige og noen små ugjevnheter her og der. Jeg printer også med en utvidet kant nederst for at modellene skal sitte bedre fast på printflata, denne skjæres/klippes vekk. Hull printer jeg ca en mm mindre en ønsket og så borer jeg de ut for å få det bra. Så det er ikke bare rett ut av printeren og montere sammen:) Jeg skal ta et før og etter bilde på neste print.
  3. Da har jeg komt litt videre. Etter første testprint lagde jeg en modell i ca størrelse som jeg derretter finjusterte og printa i svart. Endte opp til slutt med et forenklet utseende, pusset helt matt så passer rifla ganske bra. Hoved komponenter. Selv om det fungerer å printe den fjæra så blir den litt for svak og stjeler for mye plass i høyden, kommer til å bruke metallfjær når jeg får tak i fjærstål. Sett ovenfra Litt liten plass i forkant og bakant så kommer til å teste å ha den åpen i front og heller to mm vegg bak. Egentlig ganske fornøyd så langt, det er blitt ganske mer solid en jeg trodde det skulle bli, fungerer veldig bra ift bruk av eksisterende magasinlås og mating av patroner, ser ikke så veldig hårete ut heller:). Printer alle delene i en go på ca 3 timer. Ja PLA er litt lettere å printe, ganske sterkt men for sprøtt til denne type mekaniske løsninger etter mine erfaringer. Dette magasinet tåler å bli mistet i bakken uten å ta skade, PLA ville fort knust av noen biter. Abs er også ganske lett å bearbeide i etterkant og en kan enkelt lime/sveise sammen deler med aceton.
  4. Takk for svar! Så langt ser det slik ut, lagde en avstøpning av volumet som magasinet må passe i først, er litt lettere å ta mål av, 50/50 silikon og maismel:). Deretter modellerte og printa jeg ut øverste del av magasin for å sjekke at jeg klarer dytte hylsa fremover på en fornuftig måte med sluttstykket. Printer i ABS plast som tåler endel bank men kommer antakelig til å supplere med metall på de mest utsatte stedene om dette ender bra. Kristian
  5. Hoi! Har en Ruger Hawkeye 308 uten magasin, altså jeg må lade 4+1 og derretter åpne under og de skramler ut igjen under om jeg skal tømme det. Har gjort litt måling og testmodellering og tror jeg skal kunne 3d printe et magasin til den på hjemmeprinteren. Har jeg egentlig lov til å lage dette? er det veldig definert hva en kan lage og ikke av denne type våpendeler?
  6. jeg har brukt en som heter "screen filter" de siste årene, jeg testet et par og synes den funket best. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor
  7. Jeg sitter i en posteringspose uten sko og med tjukke sokker. Tar ut alt jeg trenger ifra sekken og plasserer det så jeg ikke trenger begynne lete etter ting og tang. Tar av reima og øver et par ganger på å ta den opp uten å dunke i ting:) Jeg bruker også en app på androiden som dimmer ned skjermen til nesten helt svart så jeg ikke ødelegger nattsynet når jeg komuniserer med de andre kompisene. En god kikkert ser også bedre i mørket enn å bruke kikkertsiktet etter min erfaring.
  8. Har fulgt med på denne en stund, ganske skremmende utvikling. Sikkert greit å sjekke evt regler om en reiser på utenlandsjakt, reiser selv til Estland senere i høst. http://www.thepigsite.com/swinenews/403 ... rn-europe/" target="_blank
  9. Så lenge en ikke går for National Geographic kvalitet så er er jo endel nyere mobilkameraer ganske brukbare. Lagde en enkel adapter til mobilen min som gjør at jeg kan filme gjennom kikkertsikte mens jeg ser på skjermen, og vippe den over kikkert om en vil sikte på vanlig måte og filme overblikk, all rekyl er eliminert og en kan også ganske lett ta av hele greia om den er i veien ellers. Funket litt dårlig liggende da hodet må ha litt avstand fra skjermen men det duger greit om en sitter og/eller har anlegg.
  10. Hei Jeg endte opp med å designe min egen kikkertadapter til mobilen min, deretter sendte jeg den til et eksternt firma for 3d-print i nylon. Den funket som den skulle og et artig lite prosjekt! Holder på med en adapter for kikkertsiktet nå.
×
×
  • Create New...