Jump to content

debellator

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

debellator's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. takk, får se om depot kan levere ut et rødpunktsikte til da
  2. PVAS meldte at de kommer i mars, men tar det med en klype salt Blir fort en ny kolbe, grep og en midwest handguard tror jeg. Hassel du har jo erfaring med ak platformen, hvor ville du plassert et rødpunkt? sidemontasje bak? eller på rails oppe på handguarden?
  3. Får vel bare prøve ut litt forskjellig å se hva som funker! Ser at jaktdepoet har ammo til 2,65-2,95 pr skudd, andre plasser de selger til en slik pris? har ikke sjekka ut hva sandnes og pvas selger for. Eventuelt om noen her har noe de skal kvitte seg med ?
  4. Hei og god jul i stua til entusiastene. fikk julepresang av kammeret, sar-m1 er godkjent! Har sett litt rundt og er i tvil på hva slags magasiner jeg skal kjøpe til! Synes PVAS sine er litt dyre... Ser at tapco og pro mag er billig,type 160 spenn, men tydeligvis noe herk? Noen som har erfaring med disse? Andre ting en ny AK mann bør skaffe seg av utstyr mens man først er i gang? Merk: ambisjonene er ikke skyhøye, og er ute etter noe som virker!
  5. Lurer faktisk på om det blir en STAG STAG-15 M3 5.56NATO 16" har så mye kit til HK416 jeg kan putte på å få brukt der! Sette på en aimpoint micro, magpul skrågrepgrep og div så kan det bli bra det der Takker tilbudet Hassel, men tror nok avstanden blir litt lang å dra for å skyte!
  6. Fullt klar over krav, men så har det seg slik at jeg er avdelingsbefal i hæren og da er det en paragraf i våpenloven som gjør at man slipper unna de
  7. Har svært lyst på egen rifle til dynamisk skyting, og har sikla på SAR-M1. Noen som har erfaring med Sar-M1 i .223 vs i 7,62x39? Om det er vanskelig å få tak i magasiner i 223 feks og ymse utstyr Har også lurt litt på om det kan være noen andre rifler som er artigere? Det jeg er ute etter er en rifle som er morsom å skyte med og som gir godfølelsen med engang. Driftsikker og ikke et HELVETE å pusse slik jeg har forstått noen AR-15 er. Forløpig budsjett på våpen med tilbehør ligger på 20 000,- Har HK416 via jobben så MR223A1 er ikke på ønskelista
  8. Ordet på gata er en fra nannestad får dette agenturet
  9. Ja selv er jeg meget spent på hva H&K har å si! Har vært stille fra selger i en mnds tid nå, sikkert ferieavvikling som alle andre arbeidsplasser. Men skal ta kontakt med de i løpet av uka.
  10. takk for info, nei da skal ikke jeg spekulere mer i hva som kan være grunnen til at dette skjedde. Selger sa de hadde sett dette før med samme våpen og tror det var samme demper.
  11. har dessverre ikke bilder av våpenet med demper på... Våpenet er sendt inn til selger som forøvrig er pvas. min umiddelbare tanke var det j-aa beskrev lengre oppe i tråden. Ja demperen er godkjent til glock slik jeg har skjønt det, men det er jo forskjeller i glock og usp som kan utgjøre forskjellen. Har ikke sammenlignet BT og atec på vekt , men det kan jo absolutt være en faktor
  12. Som jeg skrev i første innlegget har jeg kun brukt godkjent ammo, og IKKE den ammunisjonen vi har i forsvaret. 9mm ammunisjonen vi bruker på våre glocker er sperret på USP, altså skal ikke brukes. Ammunisjonen jeg har brukt med demperen er den jeg fikk av selger. Når jeg har skutt uten demperen er det og ISPC godkjent ammunisjon og IKKE forsvarets ammunisjon
×
×
  • Create New...