Jump to content

Stabbis

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stabbis's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar. Er det nødvendig å krympe denne kulen?
  2. Jeg lurer på om noen vet hvilket krutt og mengde det ligger bak en lapua mega kule i 9,3x62 fabrikk ammo? kjøp ammoen går nesten hull i hull i riflen min, så jeg ønsker å ladde den likt i håp om å slippe å prøve å feile for mye.
  3. Jeg er storfornøyd med den. Meget presis med jaktmatch og mega kuler. God å behagelig rekyl på den med lyddemper. Har egentlig ikke noe negativt å sette fingeren på. Den jeg har er i 9,3x62.
  4. Jeg bruker Hausken WD 65 Magnum på min 7mm rem mag rifle. ikke noe problem med 10-15 skudd før jeg må kjøle den ned. Greit nok den blir ganske varm, men ser ut til å tåle det. Å så ser den tøff ut med magnumbelte på demperen. Løpet mitt er ikke kappet.
  5. Jeg har i dag en tikka t3 lite, men de to nye blir antageligvis sauer 101. Kanskje enklest å kjøpe et billig kikkertsikte til tikkaen da å bruke zeissen mellom sauerne?
  6. Jeg skal til å kjøpe inn to nye rifler i kaliber 7mm rem mag og 9,3x62. Begge skal utstyres med en Hausken lyddemper, men jeg trenger hjelp til å velge lyddemper. Jeg har i dag en hausken wd60 på 243 riflen min og er fornøyd med den, men må ha en litt større demper til til de to andre riflene. Jeg ønsker å dempe mest mulig lyden. Kan storebroren wd65 være aktuell eller må jeg enda høyere opp? Riflen skal brukes til jakt og baneskyting.
  7. Jeg har en børse i 243 win, men skal kjøpe to nye rifler i kaliber 7mm rem mag og 9,3 x 62. På 243 børsen har jeg en zeiss victory ht 3-12x56, men jeg ønsker kun å bruke zeissen på alle tre, så er det mulig å ettermonterte hurtigkobling på siktet og børsene slik at det bare er å bytte siktet over på en to tre? Må kikkertsiktet skytes inn på nytt ved bytte? Jeg er ganske grønn på dette så tips mottas med takk
  8. Takker for svar. Da må jeg vel invester i noe kvitt. Noen som har testet ut biltema sin vinterdrakt? Var billig så kanskje jeg får prøve den. Har hare godt fargesyn eller?
  9. Jeg lurer egentlig på om det er nødvendig med vintercamo når man er på jakt? Personlig bruker jeg bare "vanlig" grønne jaktklær, men har jeg noen nytte av vintercamo? Kommer jeg mer usett frem eller er det mest et salgstriks? Jeg jakter småvilt med både rifle og hagle. No er jeg ikke noe ekspert på hva forskjellige småvilt har av fargesyn, men jeg vil tippe generelt at lyd skremmer mer en farge. Håper noen kan veilede meg på rett spor her
  10. Da blir det hvertfall ikke noe bedre med røyskatten tenker jeg. Får satse på reven spiser restene da..
  11. - at jeg alltid tar med feil børse. Tar med hagla når jeg trenger rifla, og rifla når jeg trenger hagla.
  12. Hei Er det noen som har erfaring med jakt på røyskatt med rifle? Jeg fikk inn en røyskatt på åte og lokk for noen dager siden. Kunne ha skutt den, men ble usikker på om det var jakttid på den da, så jeg måtte hjem å sjekke jakttiden på den. Så no angrer jeg bittert. Jeg jakter med 243 win og det er vel kanskje ikke det best egnede kaliberet til den type jakt. Bør jeg bruke helmantel eller varmintkuler på denne lille krabaten? Frykter kanskje det ikke blir noe igjen av den uansett hva man skyter med. Kom med erfaringer fra deres jakt.
  13. Takk for tilbakemeldinger. Som jeg skjønner så er det Zeiss som gjelder. Har faktisk den som favoritt selv, men hørt mye bra om S&B å. Da går jeg får Zeiss Noen som har prøvd å kjøpt den fra det store utland? Evt er det noe å spare på det?
×
×
  • Create New...