Jump to content

Pava

Members
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pava's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

50

Reputation

  1. Pava

    Hagle

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=323890366
  2. Som det står i innlegget overfor, du må vite veldig nøyaktig hvor den ligger. Selv dykker får problemer å finne den. På 30 meter er det ikke lenge man kan lete med vanlig utstyr. Hvis det er krystallklar vann perfekt sikt øker muligheten, men det er veldig vanskelig å forutsi. Fiske med magnet ser jeg som veldig lik å lete den berømte nåla i høyet.
  3. Det er nokk en ulempe, du ser skarp det som er i fokus og resten som er foran og bak denne område er tåke, eller veldig uskarp. Med stor dybdeskarphet er skarp det som er i fokus og mye foran og bak også. Og helst er helle bilde såpass skarp så du har en oversikt over helle bildeområde.
  4. Ikke rart ingen vil røre en Kayoba. Den kosten langt under timeprisen til en fagperson. Hvorfor vil du betale 1-3000 for arbeid på et våpen for 800,-?? Du kommer veldig snart til bruktpris av våpen av god merke bare for det som en service på billig våpen skulle koste.
  5. Alt kommer til å handle om penger. Du får sikkert kjøpe ammo som du kan skyte etter blyforbud, men for hvilken pris? Blir det den eneste hagla, eller en av flere? Kan du skyte, eller skal du lære deg skyte med hagle? Det er mye å ta hensyn til til før du handler.
  6. Det er nesten sikkert lungene som ble infisert først. Dem har en stor overflate og er ren himmel for alle bakterier. Det er heller ikke mye verdifull mat i lungene så jeg ser ingen grunn å spare dem. Hjerte er snadder, det skal tas vare på med det samme og ikke henge i skrotten. Det som skal henges igjen er rent kjøtt med eller uten skinn og alltid uten innmat.
  7. Du trenger en STR 200 i 6,5x55 Det er en ren banerifle og tåler mye skyting.
  8. Jeg har en RX 100VA, modell rett før VI. For naturbilder savner jeg makrofunksjon. Oppstart er mye tregere en speilrefleks og den slår seg av etter en stund. Selv om den er kompakt, veier den så pass at du merker det i lomma godt. Ellers tar mange av nyere mobiltelefoner bilder i kvalitet som står ikke etter denne kamera. Så her må du vurdere nøye bruksområde vs funksjoner du tenker å bruke. Hvis du velger mobil, kan du kjøpe en brukt en og bruke den uten SIM kort kun som kamera.
  9. For prisen av stokken og ekstra pipe har du en STR 200. Det er et habil våpen til det du beskriver med billige piper og alle fordeler du kan finne på.
  10. Pava

    Monza Bolt Action

    Våpensøknad går som regel endre, ofte trenges det ikke mer en et samtale med våpenkontoret. Av nevnte kalibre er begge fine allround med enkelte fordeler og ulemper.
  11. Pava

    Monza Bolt Action

    Hvis du skal en dag selge, blir verdien av en tyrkisk våpen mye lavere en like gammel og like brukt Tikka.
  12. Det er rett, bare skruene blir limt. I samme avsnitt står det at løpsbytte blir mulig bare hos autorisert service, ellers ryker garantien. Så ja, det blir fortsatt teknisk mulig, men under vilkår som gjør rifla langt mindre interessant.
  13. Og nå er det slutt med løpsbytte, de uheldige som kjøpte rifla får løpe limt fast i låskassa, elle kan dem få penger tilbake i følge produsenten. Tilbakekalling av CZ 600
  14. Det er sikkert en del fra nord som gidder ikke kjøre i flere dager på et stevne, men deltar gjerne når den kommer nærmere. Med dagens rullering har dem en mulighet omtrent på samme frekvens som OL, hvis det blir organisert bare i et område, kommer dem aldri til LS.
  15. Begge er bra, har du linser i en merke fra før, velger du helst den. Da mener jeg dyre lyssterke liser, den som følger med en D40 er ikke mye regne med. Gamle Nikon linser passer på nye kamera, med du får ikke mer funksjoner en det som den linse støtter. Riktig gamle Canon linser passer ikke med ny kamera, men det er nok nye, fine brukte linser på finn.
×
×
  • Create New...