Jump to content

Jokken

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Jokken's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da ble demper montert på børsa til kompisen min. med nedslående resultater. Gjengene er slått så skeivt på løpet at kulene tar borti veggene i demperen. Konklusjon: kjøp bedre våpen.
  2. Da kan jeg jo legge til at 1/2 20 - 1/2 28 adapter er lett og skaffe om man har behov for mulighet til alt usa stasjet http://www.silencershop.com/shop/1-2x20 ... 8-adapter/
  3. Takk for svar og andre ting folkens. Jeg kunne selvfølgelig tatt med meg våpenet ut på verkstedet og målt gjengene selv, men er jo greit og få det ned på forumet, for andre sin nytte senere, pluss at da slapp jeg og dragse det rundt. Det er 1/2" 20 (unf) dette er svar i fra jaktdepotet.
  4. Som topic, Hvilke gjenger er det på en norconia jw15 22lr? Har en kompis som trenger lyddemper til sin..
  5. Hva med en sako quad? om du får lyst på mer guff etter noen tusen poffer, er det kurrant pris på 22wmr eller 17hmr løp. som 22lr er den helt topp og avtrekket er helt topp http://schouvapen.no/produkter/vapen/sa ... -u-sikter/
  6. Hei! Ny i forumet, og ny med eget våpen. Har en sako quad .22lr med en bsa 8-32 x44 (modifisert glass), tofot og lyddemper. Er opptatt av rovviltjakt, men debuterte på rypejakt med lånt hagle for noen år siden. Rovviltjakt står høyt i fokus da det er noe jeg kan kombinere med jobben, og jeg har tilgang til bra områder og jakte på. .22wmr er neste på listen.
  7. Hei! Sitter og leser her inne på forumet mye for tiden, da jeg i høst har begyndt og jakte med en sako quad 22lr. Ser her at mange mener 22lr sub ammo ikke er god nok på sideskudd på ravn.. I går landa det en ravn på 110 meters hold, jeg tok den knesittende, sideskudd, dau i smellen. Jeg bruker etter flere hundre skudds testing hva angår presisjon, rws sin hulspiss. Den er riktignok veldig "feit" og det blir mye slagg både i løp og demper, men pga presisjonen på 70meter+ og dødligheten, er den verdt det for min del Skyter kråke, gråmåke ravn og andre predatorer så snart en anledning byr seg. Både kråker og gråmåker har store utgangshull ente de er skutt fra siden, forfra eller bakfra. Det argeste var et hull på størrelse med en golfball på en gråmåke. hold ca 72 meter. Ellers må jeg beklage at jeg rippet opp i en gammel tråd.
×
×
  • Create New...