Jump to content

Andyy

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andyy's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg forstår helt klar hva du sier, jeg har bare ikke helt bestemt meg om jeg skal kjøpe ny stokk eller modifisere original stokken enda. Bruktverdien av original stokken vil nok gå ned en del om jeg begynner å modifisere på den, så jeg avventer det til jeg har bestemt meg.
  2. Hei og takk for utfyllende svar. Bursdagen er ferdig så jeg har ikke stort behov for den originale posten her lenger. Jeg har også kjøpt en STR med original stokk og det har fungert helt greit foreløpig. Forstår jeg burde modifisere den litt om jeg skal drive med skyting under tidspress ala PRS, men foreløpig på 100m og en masse tid fungerer det greit nok med en litt lav kinnstøtte.
  3. Snakker du om skytebriller med styrke? Hvis du ikke trenger styrke syntes jeg Oakley Tombstone Reap er brede og gode. Da er det viktig å bestille Reap og ikke Spoil som er smale modellen.
  4. Det var jeg ikke klar over, jeg fikk bare inntrykk av at de flyttet to etasjer ned jeg. Leverte søknad der for 1 måneds tid siden og da holdt de til i første etasje. Som Fredrik spør om, hvor skal vi sende søknader nå? Prøvde å google, men fant ikke noe info. Har alltid vært veldig fornøyd med våpenkontoret, tror jeg har fått svar på alle mine søknader på under en uke, utenom en jeg sendte rett før jakta.
  5. https://www.skytterlinken.no/dragbag Sånn der du tenker på? Har den ikke selv, men sett litt på den :)
  6. Okey. Jeg får se om jeg får prøvd ut begge før jeg kjøper da. Takk for svar. M67: Ta gjerne bilde når du pakker ut fra PRS stevnet. Veldig nysgjerrig på hva dere bruker
  7. Litt off topic, men vil ikke lage ny tråd bare for ett raskt spørsmål. Jeg har lest at mange kjøper seg jr. stokken selv som voksen mann. Hva er grunnen og er det normalt sett til DFS skyting eller langhold? Jeg er 187cm om det hjelper.
  8. Ikke noe problem Jeg ønsker en dedikert langholdsrifle, jeg har tilgang til en helt grei jaktrifle frem til jeg eventuelt blir en dedikert jeger. Om jeg noenganger blir det så kjøper jeg noe lett og fint
  9. Jeg må kanskje vente til jeg har litt mer erfaring under føtta før jeg melder meg på det, men kan spørre her på kammeret når jeg føler meg litt mer komfortabel. Pleide man bare å ringe og høre om man kan komme innom da eller? Har søknad og alt klart.
  10. Skal titte litt mer på ny en anschutz, men jeg veit bare ikke om jeg har lyst til å fylle opp våpengarderoben med enda en .22 Har en del i familien med 6.5x55 inkludert dama, så kunne sikkert ønsket meg det også Har du noen tips til hvor man kan finne PRS kurs eller alle mulige typer rifle kurs?
  11. M67: Nydelig. Da får jeg i hvert fall inn ett ekstra ønske på lista Jeg er av den rare sorten som elsker å tørrtrene. Har gjort det veldig mye med pistol og føler det hjalp meg en del. Sitter å klør i fingra og bestemte meg vell akkurat bare for å starte med orignale sauer stokken så bestilling går inn i morgen. Det går ikke ann å hente den på DFS sine kontorer tilfeldigvis? Ambisjonene må jeg kanskje vente med, men jeg ønsker å konkurere. Pga helsemessige årsaker har jeg måtte slutte med idrett og har ett enormt konkuranse instinkt/behov og jeg føler den der type skyting kan fylle de behovene Så bra. Jeg har prøvd å tørrtrent en del med det hjemme, men den føles som du sier veldig lett og liten. Når saueren kommer i hus får jeg bruke den til tørrtrening og og ZKM'en til mengdetrening på banen
  12. Er det fortsatt noe poeng å kjøpe en miniatyrrifle om jeg har en Brno ZKM 452 i .22 jeg skyter en del med?
  13. Haha, ja.. Da får jeg ønske meg sokker igjen da, dere er altfor rasjonelle her . Jeg forstår 100% hva dere mener, jeg håpet bare jeg kunne finne noe mer spennende å fylle opp ønskelista med. Når jeg ser litt mer på lista må vell noen av tingene være litt mer essensielle? En god momentnøkkel og reim trodde jeg var ett must jeg, men jeg kan nok ta feil. Hva med applied ballistic bøkene? Verdt å lese allerede nå eller trenger jeg flere skudd under belte først?
  14. Jeg har absolutt skutt mest pistol/hagle. Skøyt veldig mye med vanlig salongrifle i barndommen, noe i en lokal DFS klubb (Tror jeg, jeg var veldig ung. Det var innendørs i hvert fall), men mest på campingvogna med familien. Av rifle erfaring har jeg skutt en del nå på elgbanen på 100m med 30-06. Cirka 50/50 på blink og løpende elg, men jeg har også skutt en del med salongrifla der. Som jeg nevnte forstår jeg at trening er det jeg virkelig trenger og det har jeg planer om å gjøre så mye jeg har mulighet til. Jeg skal kjøpe STR i 6.5. Jeg tenker spuhr montasje og kikkert er ikke helt bestemt enda. Kan vell bare si det enkelt, jeg er av typen som liker utstyr, jeg har bursdag snart og en stor familie som er lei av å gi bort gavekort på XXL som maser etter ønskeliste Derfor lufter jeg litt hva jeg kanskje kan trenge i fremtiden og hva jeg kan bruke for å bli en bedre skytter på kort sikt. Forstår som sagt det jeg trenger nå er masse masse trening. Ja, jeg er vell enig med deg. Jeg burde nok bare komme i gang og se hva jeg trenger. Kanskje jeg burde endre spørsmålet til "must have". Jeg har tilgang til ladeutstyr, men har plass i leiligheten før jeg flytter til å sette det opp, får ta det til neste år Har du noen spesifikk kronograf å anbefale? Jeg har sett at man fester noen på løpet på rifla, mens andre er like de vi bruker i pistolskytinga, der hvor man skyter mellom to bøyler.
×
×
  • Create New...