Jump to content

Khau

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Khau

  • Birthday 11/08/1987

Khau's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tror det kan være sum av flere ting. Kort stokk gjør at armene ikke tar av for særlig mye av støtet, beddinga er sketchy og skulle vært ordnet, veldig metallisk drønn ved skuddløsning. Har skutt snillere bøsser i 30-06. Skal sies at det bedret seg markant etter en grundig børst med bronsekost og cleaner i løpet. Vekt finnes ikke i huset, men skal få gjort noe med bedding og lagt inn ei pute ekstra i kappa så finner jeg forhåpentligvis løsningen.
  2. Her er min, M98 med custom (og fryktelig kort) stokk i flammebjørk. Matchløp for stabilitet, dårlig beddet. 6,5x55 med Bushnell 3-9x40 type billig. Umulig å finne rekylkappe til så liten stokk, så satt på kondom istedet. Ga totalt 3500,- men det var med en eske skudd, reim, koffert, slings og en rabattavtale på demper og gjenging. Børsa er enten fra Sparbu eller fra politiauksjon i Sverige, så gud veit hva den har vært med på. Er byttet til ny sikring, samt at noen har kappet og slipt litt ved sleiden for å få sluttstykket til å passe. Ser ikke bra ut, men såpass med gods igjen at det er forsvarlig. Rekyl som ville helvete, brems er på ønskelista til jul. Børsa går helt fantastisk, ingen problem å treffe nysgjerrige rådyr. Ikke den minste anelse hvor mange skudd som har gått gjennom denne. Jaja, billig billig. Har du info om denne som en fersking kan ha bruk for så skriv!
  3. Hei og velkommen! Er fersk sjøl, nettopp kjøpt rifle og ligger i hardtrening på Levanger. Håper du trives
  4. Da er børse i boks, og jeg tok rådene til han over ^ her. Det ble en brukt Mauser M98 i 6,5x55 (laget ikke Kongsberg disse løpene?) og en god deal på montering av A-Tec Maxim demper på sikt. Sikte fikk jeg også med, nydelig retikkel i en solid sak på x50 ett eller annet. Det satt på børsa, selger hadde ikke sett så nøye på det, men det hadde etset retikkel og sånn fancy vipp-mekanisme på dekselet. Stokken er rett og slett et nydelig stykke custom arbeid i blodrød flammebjørk. Produsert av en lokal legende på Sparbu. Pris ble vi omsider enig om, og jeg kjenner meg litt som en tjuvradd her jeg sitter med kikkert, 50 skudd og et stykke brukskunst.. til den totale sum av 3.000,- Takk for innspill!
  5. Winchester er jo riflemans rifle og det der, men liker de bare. Arbeidsjern. Lånt Tikka før, stokken passer ikke til mine gorilla-armer. Takk for tips, tenkte å gå for ny rifle og brukt salong. Budsjett 10 lapper. Resten trenger jeg til ammo, bane og bestikkelser til kjerringa
  6. Heia! Etter å ha lest gjennom hele forumet og endt opp her hver eneste gang jeg har et spørsmål om rifle, så er det vel ingen vei utenom, måtte bli bruker. Er en mann på 27, tok jegerprøven for ei tid tilbake og har vært med på elg, rype og bever. Det var ikke for meg, så setter siktet mot noen av de tusen rådyra her oppe istedet. Har meldt meg inn i et lag, og så fort jeg får på plass en løsning med våpenskap blir det å handle inn ett eller annet i 308/6,5. Får se om pengene strekker til en Winchester 70, men da blir jeg gående uten optikk helt til jakta.. Er i markedet for brukt, så om du er i ST/NT og sitter på en ekstra avstandsmåler, en kurant M70 eller en billig CZ455/Sako Quad salong så er det absolutt lov å si hallo. Cheers!
×
×
  • Create New...