Jump to content

JabaliGrande

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

JabaliGrande's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. https://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAAahUKEwjZxpOI-LjIAhVBliwKHXoHDog&url=http%3A%2F%2Fwww.blaser.de%2Findex.php%3Fid%3D182%26no_cache%3D1%26L%3D2%26tx_ttnews%255Btt_news%255D%3D123%26cHash%3Df79aaf5894a28609f83ce52603bc34b7&usg=AFQjCNGNRhm-D9OPVrwa2Ipommpa3B8qtw
  2. Kun en presisering. Avstemmingen er for std. R8 Professional, og er uaktuell for de med success stock, hvor ergonomi problemet ikke er en issue. Har selvsagt testet hvordan avtrekksfingeren lines opp mot avtrekkeren med grepet på Success stokken. Selvsagt er vi forskjellige, men det er mest med tanke på armlengde, fingerlengde og størrelse på hånda, ikke hvor pekefingeren er plassert og i hvilket retning pekelinje går i en naturlig avslappet tilstand. Jeg kjenner mange som er eiere av verdens beste bil, helt til de har fått solgt "skiten". Er det sånn med folks rifler også? Til alle lykkelige R8 professional eiere, må jeg bare si "så fint for dere". Håper det snart blir en til!
  3. Om det er å ta hardt i, kan muligens være riktig. Våre hender er mest sannsynlig konstruert på samme måte. Egenpresisjonen på R8 er jeg meget fornøyd med, men stokkutforming og feil i forholdet mellom grep og avtrekker er problemet. Og dette problemet kan slik jeg ser det medfør hyppigere avtrekksfeil. Sjekk grepet igjen. Ta et simulert avtrekk uten våpen i hånda, ta så et avtrekk på R8en. Sjekk hvor pekefingeren havner, og om du ikke må peke nedover. Min mening er at for å kunne ta et naturlig avtrekk, må det være en naturlig pekende posisjon på fingeren i retning av riktig sted på avtrekkeren. Hvis ikke vil dette kunne gå utover presisjonen, og da ikke minst ved raske skudd. Min holdning til success stokken og den nye stokk utformingen generelt, er at den til dels kommer som et resultat av dårlig ergonomi på std. R8. Jeg tror at dette er årsaken til at en del valgte R93, selv etter at R8 kom på markedet. At jeg er en idiot som ikke oppdaget dette før jeg kjøpte børsa, er jeg klar over. Og dette innlegget kommer som et resultat av erkjennelsen av nettopp dette. Jeg er glad for å høre at det er et marked for brukte Blaser R8er.
  4. Blaser R8 Profesional en ergonomisk katastrofe. Er det flere enn meg som har en R8 i skapet, og lar den bli der. Pistolgrepet og avtrekkeren er helt feil, og pga. hengslinga av avtrekkeren så må fingerplasseringen justeres til en unaturlig posisjon. Våpenet kunne ha vært reddet av en annen stokk, men det er jo like dyrt som et nytt våpen. Jeg burde ikke postet dette enda, men solgt raklet først.
×
×
  • Create New...