Jump to content

Bearperformance

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Bearperformance

  • Birthday 08/27/1990

Bearperformance's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Oversikt over NJFF registrerte skytebaner http://www.njff.no/jakt/sider/finn-din-skytebane.aspx
  2. Hei alle sammen, ikke helt ny på forumet her. Men ny innen pistolskyting. Nylig innkjøpt en meget pent brukt Tanfoglio Våpentype: Limited Pro Kaliber: 9mm Bruksområde: Ingen anelse enda, men må prøve det som finnes Modifikasjoner: Ganske standard (tror jeg)
  3. Hvis noen sliter med å kvitte seg med død rev, eller andre døde dyr i Nes kommune i Akershus, har jeg både bålplass og båltønne som fyres regelmessig. Bare å si ifra, så er det bare å komma hit med kadaveret Bor litt unna bebyggelse, så litt kadaverbrenning gjør ingenting Mvh Bjørn N
  4. Samme ulv? http://www.smp.no/nyheter/article9776029.ece
  5. Litt skryt til Lillestrøm politikammer, ringte å spurte om jeg måtte søke på nytt fordi jeg skulle ha halvauto salongrifle istedenfor. 2min i telefonen er søknaden endret og børsa kjøpt! Kjempe hyggelig dame som kan sakene sine! (selve behandlingen av 3 søknader tok 1,5uke. Med helligdager som kræsja litt, så hadde nok gått fortere!)
  6. Rovviltnemndene i Hedmark og Akershus, Oslo og Østfold har vedtatt ei skadefellingskvote på fem ulv for perioden 1. juni til 15. februar. http://www.glomdalen.no/nyheter/article7384290.ece
  7. Tok bort sitat av overstående innlegg. -Ranger#44 Har tenkt tanken, at de skal få væra i fred hvertfall frem til 15. juli.. Kan ikke fyre opp i ventilasjonsdelen av pipa, da fyller jeg huset med røyk. Så blir å prøve å fjerne reiret etter at unga er ute.. (har ingen anelse om hvordan de skal klare å komme seg opp men)
  8. Da blir reiret liggende i bånn da Har ikke luke så jeg får det ut i bånn..
  9. Begynner å ligne på no nå!
  10. Haha, tenke ikke på at overskriften kunne missforstås Feiern skulle egentlig feid pipa før jul, men mangler 2trinn på takstegan, så må få fiksa det først.. feiginga tørte ikke hoppe opp (har j****g bratt tak)
  11. Var så lur å kjøpte meg hus for ei god stund sia, fikk med ett kråkereir på kjøpet, langt nedi i ventilasjonsdelen av pipa.. Planen var å få fjernet faenskapet før de klekka, men det rakk jeg ikke -.- Så nå er jeg så heldig å har 3-4kråkeunger i pipa, som lager middels mye lyd til tider.. Titta oppi pipa i går (etter å ha brukt i underkant av 20min på å komme opp, da skrivende mannsperson på snart 24år har helvettes høydeskrekk) Så spørsmålet må være: Få fjernet dem nå, mens dem sitter nedi der å skriker. Eller vente til de blir store nok, å ta dem når jakta på kråka starter 15. juli? Har forøvrig ingen fjerneste anelse hvordan jeg skal få dritten opp av pipa, da ventilasjonsdelen bare går ned til toppen av førsteetasje... Takker for svar, meninger, forslag og såklart forslag om bazooka eller lignende! Med den uhyrlige hilsen kråkereireier Bjørn N fra de vide sletter på Lompemoen!
  12. skikkelig fint bilde! http://www.dagbladet.no/2014/05/20/tema ... /33401447/
  13. Min første revejaktsesong kommer stormene! Gleder meg som en liten unge! Bor midt utpå ett jorde, så matrester går rett på åteplassen (utenfor soveromsvinduet) Skal sjekke opp om man må betale noe for å jakte rev i kommunen, men hvordan er det da å ta dem på egen grunn? Skal også sjekke opp med bonden som eier jordene rundt, om jeg kan ta rev på tomta hans. Sikkert mange tråder om ammo, men grei 308W til rev? (er kanskje litt voldsomt å skyte rev med 308W, men 22LR er ikke tema, men kommern nærme nok kan jeg tan med hagla)
×
×
  • Create New...