Jump to content

vbr

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

vbr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som har prøvd Lyman Borescope? Hvordan er kvaliteten på bilde/video? Er det verdt pengene, eller er dette for dårlig til være til nytte?
  2. Våpenet må deles og sendes som 2 stk innsjekket kolli. I tillegg må det sendes som spesialbaggasje, du må gi beskjed om at du skal ha med våpen ved bestlling av billett. Deling an våpen betyr det samme som å fjerne en vital del, d.v.s tønne/sleide/sluttstykke eller løp.
  3. Hei Sitter å leter i konkuransereglementet til ISSF/NSF etter hvor mange godkjente dommere det skal være på et approbert stevne. Har ikke finnet noe, enda. Er det noen som vet hvor dette står?
  4. Rælingen JFF har vel sporting bane mener jeg. http://www.rjff.no/index.php?option=com ... &Itemid=33
  5. Du får lage noen for salg da vet du, da vil du få svar på hva vi synes den er verdt
  6. vbr

    Våpensøknad

    Synes det virker rart at du forventer og være en av gutta etter 1 oppmøte i klubben, du sier at du har tatt sikkerhetskurset i en annen klubb, det sier meg at medlemmene i LOP har sett deg 1 gang. Det er ganske vanlig at man ikke blir bestevenn eller venn i det heletatt med noen man har møtt 1 gang, møt opp på hver trening i 1 måned eller 2 så skal du se at folket åpner opp litt mer.
  7. Vet ikke om noen riflebaner som er åpne i helgen ,desverre, men du har også Blaker jff, og Rælingen jff sine baner som er rimelig nær Lillestrøm. Ta en kikk på hjemmesidene deres for kart til skytebane og åpningstider. Edit: Det er også riflebane på Losby, husker ikke åpningstidene der, men det er jo verdt og sjekke
  8. Et lite tips er også å se på Morini CM 22M eller Morini CM 22M ALU. Ser at disse har blitt veldig populære i løpet av det siste året.
  9. Hei Er det noen som har tips om en "billig" treningskule til lading i kaliberet 45-70. Har sett litt på pistolkuler i samme kaliber, men ser at de er sizet til 451/452" mens alle riflekuler jeg har sett er sizet til 458/459". Kom gjerne med forslag til kuler, og hvor de er å få tak i. VBR
  10. Finnes ikke 338LM som en "vanig" jaktrifle, kommer de bare i tactical rifler?
  11. Hei Er det noen som vet hvor/hvordan jeg kan få tak i "Serviceprogram for Pistolskyting" Den eneste linken jeg kan finne til dette programmet fører meg til www.pistolskyting.com og den siden er tydeligvis lagt ned vbr
  12. Sjekka ikke linken før jeg trykket på ok Har rettet opp i feilen nå (delevis i vertfall) Tyrkleif
  13. Hei Hvis du er ute etter en luftpistol med topp presisjon, men som ikke koster like mye som match pistolene, bør du ta en kikk på Twinmaster sine luftpistoler(selges i vertfall av Børselars). Lagt til link til produsent http://www.roehm-rg.de/pistolen_rg0.html?&L=1 Modellen alrounder kan kansje være brukendes til ditt bruk?
  14. Hva hette programmet og når gikk det(klokkeslett)?
  15. Hvis avtrekket er for lett i single action er nok rebound fjæra byttet ut fra den orginale, disse fjærene kan bestilles fra midway eller kjøpes av børsemaker/våpenforetning som har litt peiling på håndvåpen. Hvis mekanismen er polert innvendig må du nok regne med å bruke en av rebound fjærene på 14 eller 15 lb.
×
×
  • Create New...