Jump to content

Vindvott

Members
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vindvott's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

47

Reputation

  1. https://www.merkel-die-jagd.de/en/products/guns/sr1-standard/ Denne leveres i 223.
  2. @1937M98 Om man lager en forlengelse av løpet, hva tror du om hva størrelsen på inner diameteren bør være? vil det ikke bygge seg opp mye sot rundt kroningen? Jeg tenkte kanskje en løsning ville være å gjenge pipe munningen ned og gjenge på en bøssing med riktige gjenger på utsiden. Og ende opp med en tilnærmet normal munning.
  3. Går imot ideen min om å ha dempere ifra flere fabrikanter.
  4. Ønsker å standardisere garderoben til m15x1 og 1/2x28. Og ser at alle 300 blackout pipene er 16 tommer og 5/8x24, altså ikke mange milimeterne å gjenge om på. Er gjengeadaptere en risiko med tanke på av vridning og skjevehet? Kan tenke meg at det burde gå fint oppover i kaliberstørrelse, men det blir kanskje værre når kula og demperen er samme kaliber.
  5. Aha, det var derfor jeg lurte. Annen utfresing på undersiden for 9mm glock magasin.
  6. Kan du ta et bilde av undersiden av begge bolter?
  7. @Blymener å hørt noe om at stgw 57 magazin kan fungere til 6.5x55. En tsjekkisk ar10 bruker de magasinene til 6.5x55 http://luvo.cz/en/products/sport-and-civilian/semi-auto-rifles/luvo-la-11-a2-precision/
  8. Etter hva jeg har forstått så godkjenner politiet alt med pipelengde over 50 eller 45cm. Sikkert noen politikontor som henger igjen.
  9. I fare for å spore tråden av enda mer. Okei da, skal rette meg til ''en remington 700 med AI pipe system til hobby pris.'' Strasser har vel laget rettrekkere i en årrekke nå, og driver fortsatt. Så litt peiling på rettrekkere må de vel ha?
  10. Ja, helt klart. Det selges AR-10 over disk til jegere der nå. Ref: https://www.uppsalapp.se/product/ruger-sfar
  11. Alt kan vel kalles hurtig pipebytte om man er drilla nok. Men jeg ønsker meg noe ala Sauer og AI.
  12. Rettrekker er kult. Men jeg vil heller ha en låsekasse med hurtig pipebytte som passer en rem 700 stokk og avtrekker
  13. Vindvott

    8,6 Blk (Blackout)

    Med så rask rifling, er det risiko for at bommene ble skadet under skyting?
  14. https://polisen.se/tjanster-tillstand/vapen-regler-och-tillstand/vapenmagasin/ Aner ikke hvordan sverige klarte å komme seg unna EUs arm. De behandler høy kapasites magasin på samme måte som lydempere nå. Slik jeg forstår det kjøper man ammunisjon, høy kapasitets magasin og demper i sverige, på samme måte som vi kjøper ammunisjon.
×
×
  • Create New...