Jump to content

Dredergard

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Dredergard's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så ut til å være bare å skru rett på det ja, blir modifikasjon det. Er timney avtrekk verdt å montere med det samme (er det vesentlig forskjell på avtrekket?
  2. Blir vel strengt tatt ett prøvemedlemskap dette. Rifla henger pent med mitt navn på frem til papira er i orden. Kan ikke annet enn like ryddesalg hos XXL. Weatherby Vanguard i 308win med GRS stokk og (noe man kan kalle en) kikkert. Dette våpenet kler virkelig GRS stokk.Noen som har GRS Hunter stokk og magasin på sin? Ble det en tilpasnings jobb?
  3. Har en mod 63-4 med for lav avtreksvekt i SA. Hadde ett sett fjærer fra Wolf, det underlige er att ved å bytte hovedfjær til Wolf fjæra forsvinner SA, ved maks komprimering av fjæra når ikke hammeren SA hakket, lurer på om jeg skal teste litt med den fjæra, for virker nesten som der kan fungere. Er vel ingenting som kan ta skade av det?
  4. Er i alle fall knall fornøyd med min 34 gen.4 etter jeg fikk byttet siktene. Våpenet krever litt av deg, men åhh hvor gøy
  5. Får jo mye fint til Rugeren.. Begynt å sikle litt etter en titt på https://www.volquartsen.com/
  6. Fungerte helt akseptabelt, for en billig penge forventer jeg ikke optisk perfeksjon. Men kan ikke si det var forskjell på skyteprestasjonen med og uten verne-brillene (med briller på selvfølgelig, uten fokuserer jeg fint på kornet. Men er greit å finne igjen skiva...).
  7. Gratulerer med ny Pistol, har en sterk mistanke om att jeg ender med samme våpen. Har ikke prøveskutt en enda, men den ligger sykt godt i min hånd (i motsetning til USP som rett og slett var ubehagelig å holde). Luft versjonen av M&P 40 står i skapet, og er knall god å skyte med. Produsert av Umarex for S&W og skal være ganske lik i karakter som M&P 22 (som egentlig er en Walther). Ligger så godt i hånda att jeg trolig kan skyte greit nok selv om jeg teiper over siktene, og det burde være en pekepinn på att våpenet passer (tror jeg skal prøve).
  8. Gjør ett forsøk med "budsjett" versjonen http://www.amazon.com/Global-Vision-over-prescription-Sunglasses-Z87-1-200/dp/B001925SZU/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1396779479&sr=8-4&keywords=escort+safety+glasses Passet perfekt over mine briller, og ikke noe knot med å plukke fra hverandre for å pusse. Har ikke testet de på banen enda, men satt godt, og ingen konflikt med klokkene http://www.amazon.com/Howard-Leight-R-01523-Leightning-Lightweight/dp/B001BL04PS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1396779688&sr=8-5&keywords=howard+leigh
×
×
  • Create New...