Jump to content

Bare Stian

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Bare Stian

  • Birthday 03/27/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bare Stian's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Var nettopp innom Magne Landrø AS i Lillestrøm og plukket opp en kasse (1000 stk) med Magtech 9mm 124gr FMJ til kr. 2020,- Har ikke klart å finne noe tilbud i Oslo og Viken som matcher dette.
  2. En annen løsning er å gå til anskaffelse av en postadresse i USA. Selv har jeg nettopp registrert meg på http://www.jetcarrier.com" target="_blank hvor jeg har fått tildelt en gratis postadresse i New Jersey. Selskapet tar kun betalt for frakten til Norge (+ evt. toll og mva) uten en masse ekstra gebyrer. Jeg har riktig nok ikke fått bestilt noe til min amerikanske adresse ennå, men flere på jobben min har bestilt elektronikk og bildeler fra USA med sin jetcarrier-adresse og sier tjenesten fungerer veldig godt. De har følgende retningslinjer for våpen/våpendeler: "Sjekk toll.no samt våpenforskriften. Vi frakter ikke komplette våpen, løp eller andre produkter som krever importtillatelse fra lokalt politikammer. Dette gjelder også produkter som er lov å importere men forbudt å montere (f.eks. assult geværstokker). Prosjektiler og tomhylser uten knallperle til "reloading" kan sendes med sjøfrakt men godkjent importtilatelse skal oversendes oss via vår helpdesk i forkant og godkjennes av JetCarrier før du evt. bestiller dette (gjelder kun prosjektiler/kulespisser). For løse hagl kreves ingen importtilatelse, men det er totalforbud mot import og bruk av blyhagl."
  3. Jeg har en annen bag som jeg vanligvis bruker på reise, men den er så alt for stor til behovet mitt for reisen jeg skal på nå. Men men, kanskje bedre å være trygg med en alt for stor trillebag enn å risikere å miste flyet fordi den overnervøse politibetjenten vil sjekke alt som sjekkes kan før jeg får bevege meg videre
  4. Siden jeg ikke har bil og det å ha en kasse med 1000 skudd under armen på bussen både er tungt og tvilsomt, så har jeg i det siste brukt en vanlig trillebag når jeg har fraktet ammunisjon mellom våpenforretning og hjem. Nå har det seg slik at jeg har bruk for den samme trillebagen som innsjekket bagasje til en flyreise. Er det noen som vet om det blir hengende igjen noen lukt av ammo i trillebagen som flyplassenes bombehunder kan reagere på? Dersom dette er noe hundene kan reagere på, finnes det noen gode kjerringråd for å fjerne lukta? Vil helst slippe å måtte møte opp på "bakrommet" for å identifisere bagasjen min og forklare meg til en politibetjent med dårlige engelskkunnskaper :crazy:
  5. Hmmmm...jeg søkte på 9mm til grovfelt og .45ACP til militærfelt samtidig og fikk innvilget begge to uten spørsmål (Oslo politidistrikt). Jeg er nettopp ferdig med min seksmåneders fersking-periode, så jeg har heller ingen nevneverdig aktivitet å vise til.
×
×
  • Create New...