Jump to content

20mm cannon

Members
  • Posts

    1,387
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

20mm cannon last won the day on August 22 2023

20mm cannon had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

20mm cannon's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

69

Reputation

  1. Ingen, ingen, ingen registrerte noe galt hos AS (Torpo) eller SK (Nes) i forkant av drapene. Ingen! Alle sa at dette var skikkelige folk, skikkelige familier, ikke noe tull, og det hele fremstår som uforståelig. Så hva skulle noen spørsmål fra en psykolog/ psykiater avsløre? Om du ville betro deg til en vilt fremmed psykolog/ psykiater, om du har fått det for deg at du skal ta hele familien? Neppe, for noe slikt ville neppe avsløre noe som helst. Disse hadde vært våpeneiere i flere ti-år. Stødige og stabile. Ingen forvarsel. Og hva vet jeg, kanskje dette var et øyeblikks påfunn? I saken til Phillip Manshaus var det ingen som tenkte at det var så ille fatt med guttungen, selv ikke nærmeste familie. (Nå er det visst kommet frem at han var i psykose).
  2. Ikke noe annet å si enn at vi ble grundig lurt. Jeg også!
  3. Pest eller kolera? På tide å tenke helt nytt?
  4. https://inyheter.no/28/03/2024/hoyre-og-sv-vil-se-pa-innstramming-av-vapenloven/?fbclid=IwAR1gN78mTbZ6q_6TrB2VPDT4P8wMm8wWyjlMGvq3b4JSqxTya07VKpgs-Nc_aem_AWCObmGtN7MhJzuLQHzZ41vSYcWye7sl4PvOJi2noIV74JkGoL_vOzmPbObprkPV19V5ijA5iztH4tfxfQMW1TCD Jaja, så går no dagan. Viktig å vise handlingskraft... Og sammen med politistatspartiet FrP så skal nå dette bli så bra så.
  5. Tøm våpen- Kontroller- BANG!
  6. Om noen andre har gode forslag til hva man kan skrive som høringsuttalelse, så kom med det. Det viktigste er at flest mulig gjør det.
  7. Jeg vil komme med en oppfordring, om at flest mulig sender inn et høringssvar på denne høringen. https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horingsbrev-forslag-til-endringer-i-vapenlova/id3021851/ Et forslag som jeg sendte inn var slik: Jeg støtter Norsk Våpeneierforbunds høring og ser en fordel meg automatiserte ervervssøknader, så fremt politiet kun bruker sine egne registre for kontroll. Jeg går sterkt i mot høyere gebyrer og at politiet/våpenforvaltningen skal få bestemme nye gebyrer etter eget ønske. Hilsen (ditt navn) Men du kan selvsagt legge inn en annen tekst også, om du ønsker det.
  8. Det er din rett. Ta å slå av reprisen av Trim for eldre på Nrk, og ta å orientere deg om samfunnet du lever i. Er du helt sikker? Sammenlignet med hva? Hva må til for at det skal være et kjent hendelsesforløp? Denne var vel det som skulle til for å toppe innlegget. Makan!
  9. Lykke til @Haavard. Håper du er inne og leser her. Jeg skal se om jeg kan skrive noe om denne saken, når jeg har tid.
  10. Denne var nå søt.... Hvorfor står ikke du frem med navn og adresse? Og telefon nummer? Hva er det hen ikke forteller? Vet hen alle opplysninger i saken? Hvorfor er det suspekt at svært mange har noe mistillit til politibetjenter? Har du fulgt med på hvordan mange i politiet er i stand til å oppføre seg? Hvor langt de er villige til å gå for å få "noen" dømt? Tror du at politibetjenter på generelt grunnlag oppfører seg som Politimester Bastian i Kardemommeby? Eller kan virkeligheten være noe justert i forhold til det? BTW, innlegget ditt er skrevet i klassisk trollstil, der formålet neppe kan være noe annet enn å så tvil. Skepsis kan være sunt, trolling er ikke det!
  11. Har du fått et kopisett av dokumentene? Advokat og advokat, det er ikke sikkert at det hjelper så mye. Advokaten må ha tid til saken din, og må ha interesse for saken, da kan det hende at han engasjerer seg.
×
×
  • Create New...