Jump to content

amstaff

Members
  • Posts

    801
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

amstaff's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Ankom åtebua klokka 2100, og rigget meg til. Klokka 2215 viste det seg en rev på åtet. Den virket litt stressa og sto omtrent ikke i ro, så jeg ville ikke skyte på den med en gang. Etter 4-5 minutter forsvant den, så jeg helte opp en ny kopp kaffe. Klokka 2240 er det bevegelse på åtet igjen... Frem med kikkerten. Joda, rev nok engang. Og denne gangen er det roligere, reven snuser stille og rolig rundt og virker som om den har all tid i verden. Det har den ikke. En 180 grains Fusion sendes avgårde og reven er død i smellen. En hannrev på 6,4 kg. Tikka T3 Lite .308 Winchester
  2. Viltart: - Rev Antall: - 1 Kommune: - Skien Fangst/våpen: - Rifle (.308 Win) Poengsum: 10
  3. Nice Når på morgenen omtrent var det?
  4. ...og rett ved siden av "Abbonêr på emnet" står det legg til i bokmerker. Da kan du gå inn på brukerkontrollpanelet etterpå og lese kun dine egne favoritttråder. Da slipper man e-post hver gang noen skriver i tråden også.
  5. Da har vi gjennomført første tur på riflebanen. Morsom sak å skyte med, og de fabrikkinnstilte siktene passet ganske bra med de treningsskuddene jeg hadde med. Noen som vet hvor man får tak i kikkertmontasjer som passer til Baikal? Har prøvd å kikke litt rundt, men blir liksom ikke helt klok... Så kom gjerne med tips, og gjerne evt. hurtigmontasjer.
  6. Fikk ny kombi idag, så må en tur på banen imorgen og få skutt inn dyret... Så blir det vel treningsskudd og oppskyting i nær fremtid får man håpe.
  7. Ser da velholdt ut Om den tåler stål? Har den i et tidligere liv gjort tjenste som stridsvogn, så tåler den vel en del
  8. Takker. Litt uvant med så kort børse, men ellers synes jeg jernklumpen er helt ok. Får prøve med åpne sikter nå i begynnelsen, så får vi se om det blir noen form for optikk etterhvert Har hørt litt syting om dårlig avtrekk på rifleløpet, men personlig synes jeg ikke det var spesielt ille. Kan jo sikkert ha noe med det å gjøre at jeg har skutt med en del børser av ymse kvalitet.
  9. Hehe! Sånn er det noen ganger... Du holder vel denne tråden oppdatert etterhvert da?
  10. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=3&t=19632
  11. Var noen som stilte et tilsvarende spørsmål her for litt siden, tror jeg... Fikk forslag om å sende en mail til produsenten. Vet ikke hvordan det endte
  12. Jeg har lenge fundert på å kjøpe en kombi, og idag kom det i hus en flunkende ny Baikal i 12/76 - .223 Rem. Har lenge fundert på en Finn Classic, men valgte noe som var betraktelig billigere. Dels fordi jeg har litt andre økonomiske prioriteringer akkurat nå, men mest fordi jeg ikke har noen erfaring med kombivåpen og da følgelig ikke vet om dette er noen jeg kommer til å trives med. Børsa fikk sin debut på trapbanen ikveld, og det fungerte vel egentlig ganske greit. Selve børsa er nesten 20 cm kortere enn hagla jeg vanligvis bruker, så det ble noe fekting kan man si... Og det var litt uvant med et stort skur midt i siktelinjen. Men så til spørsmålet mitt; Etter å lest det ene og det andre om innbrekking av rifleløp her på forumet, lurer jeg på om det er noen som gjør dette med en kombi? Eller er det forebeholdt rifler som skal ha millimeterpresisjon?
×
×
  • Create New...