Jump to content

Sledneck

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Sledneck's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har lux orcapen, veldig fornøyd jeg:) fint treverk. Måtte reklamere på min da det var antydninger til sprekker på Kolben da men.. Men totalt sett, har jeg et positivt inntrykk. Stilig med kjemisk behandlet låsekasse! Vil påstå at prisen er ganske grei også, og Akkar er vel en kurant produsent det;)
  2. http://gopro.com/videos/video-of-the-da ... arget=true Synest denne var fin jeg da:) Ikke youtube-link men regner med at det går bra!
  3. Da var endelig egen hagle i hus! http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=4012 Stor fornøyd med fint våpen, og klar for korte hold på Mikkel til helga!
  4. Sledneck

    Nytt medlem

    Hei alle jakt- og frilultsfrelste:) Jeg er gutt på 23 år, fra Telemark, nettop fullført jegerprøven. Har egentlig alltid vært interessert i jakt (har forsåvidt hatt muligheten også) men har ikke tatt steget før nå! Liker meg ute i naturen, om det være seg gåtur med kjæreste, hytteturer ved sjø og fjell eller fisketur langt innpå vidda! Har egentlig alltid hatt mulighet til både friluftsliv og jakt, men har ikke satt ordentlig pris på dette før de siste årene. Som ny jeger avventer jeg svar fra gestapoen ang. Våpensøknad på en 12 kal o/u hagle. Der har valget, etter mye om og men, falt på en altay classic. Denne synes jeg passet meg bra etter og ha prøvd en del andre i samme klasse. Vil bli brukt så fort jeg får den i hendene, på revejakt. Og ellers til skogsfugl/storfugl og hare til høsten igjen. Kommer nok også til og anskaffe en rifle til elg og rådyr samt rein (heldig som jeg er har jeg tilgang på terreng med 3 grunneiere som trekker lodd om 1-2 kort). Vet far min har en gamle mauser som kunne vært fristende og gjøre istand, så får se hva tiden bringer hva den delen angår. Ellers så studerer jeg andre året som byggingeniør på høyskolen i Telemark via "y-veien" da jeg har fagbrev søm Tømrer fra før så timingen for denne hobbyen er ikke optimal for en fattig student, hjelper seg vel fort når man kommer i ordentlig arbeid igjen! Har trålet forumet som "ikke registrert" i 4-5 mnd nå. Og har virkelig blitt bitt av jakt-basillen! Ser frem til mange fine år med ny lidenskap og hobby.
×
×
  • Create New...