Jump to content

Stihl Crazy

Members
  • Posts

    4,218
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Stihl Crazy last won the day on October 19 2023

Stihl Crazy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stihl Crazy's Achievements

Master

Master (14/17)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

541

Reputation

  1. Er det noko og tenka på i .223 då? Nokon som har prøvd? Ser dei går for rundt 10 000 på Finn med sikte og dempar.
  2. Ja er nettopp det og til slikt trur eg ho fungerar veldig bra, tenker litt meir allround eg då og synes kanskje då at det blir litt for mykje og bera på.
  3. Såg på den rifla hos børsemakar wear, såg fin ut. Einaste eg reagerte litt på er vekta, men dersom èin ikkje skal gå så langt betyr det jo lite, kan vera èin fordel og tilogmed
  4. Det har de nok rett i men har vore litt mindre trimming synes eg med lapua hylser. Men er jo greit og veta, har èin bra tilgang kan èin jo berre hiva hylsene når dei treng trimming. Dersom det er eit allternativ så flyt det iverfall med .308 hylser på banen har eg sett.
  5. Sidan det er snakk om påske, påskehare og prisar. Dei dere fylte påskeegga er nå iverfall vorte dyre nok. Er så dyre at eg lurar på og kjøpa i år og sjå om smaken gjennspeglar prisen, får sjå i morgon.
  6. 22-250 er vel fyrst og fremst eit jaktkaliber og til nokre treningskot dann og vann vil eg tru. Uansett kaliber så vil eg tru eg stort sett kjem til og lada sjølv med mindre billige skot frå jaktdepotet hadde gått bra nok då.
  7. Er sånn eg er berre, men er ikkje alltid eg skyte så mykje då. Går litt i rykk og napp. Får eg dårleg presisjon så slepp eg og lura på om det er nettopp hylsene.
  8. Ja klar over det med levetid på pipa og 22-250, blir vel det andre til slutt. Billigare og lada og for ei gnitalus som meg. Men akkurat når det gjeld hylser er det ikkje så nøye, kjem til og bruka lapua uansett. Trur faktisk eg hadde tenkt meg iverfall litt om før eg kjøpte rifla i eit kaliber utan muligheit for lapua hylser sjølv om norma og er ganske så bra.
  9. Snill pris på denne https://bmwear.no/produkt/vapen/rifle/bergara-1/bergara-b14-sporter
  10. Litt av grunnen til at eg har tenkt litt på 22-250 er at det er ein muligheit for at det blir tikka t3x. Har lest litt forskjellig om presisjon i t3x og 223. Aldri høyrd om tilsvarande problem med t3x og 22-250. Den har vel 1:14. Får vel problem dersom det blir blyforbud då.
  11. M67 & Perjoto, er vel egentlig klar over at det fornuftige er nettopp det, sorry Casey Jones. Har diesett og lee loader og til .223 så får vel bli det.
  12. Ja er kanskje noko og tenka på.
  13. Heilt enig, planen er ei innskoten 6,5x55 med blyspiss og ei .223 eller 22-250 med èin eller anna varmint ammunisjon. Den fyrste er i boks men manglar nr 2. Begynner og bli litt lei alle innskytingane. Lurar på om eg skal vera fornuftig og velga .223 eller ufornuftig og velga 22-250. Ladar sjølv.
  14. Me får kjøpa oss luftgevær samtlige.
  15. Frå èin som ikkje er vane med og bruka noko særligt på hobbyar, skyting er vel i utgangspunktet ein litt kostbar hobby vil eg tru. Kjem jo enormt an på alt mulig då men allikavel. Ellers har du nok eit poeng sjølv om dei skaut jo før i tida og då med dårligare råd enn me har i dag. Var ikkje så mykje og bruka pengar på då.
×
×
  • Create New...