Jump to content

Stihl Crazy

Members
  • Posts

    4,229
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Stihl Crazy last won the day on October 19 2023

Stihl Crazy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stihl Crazy's Achievements

Master

Master (14/17)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

545

Reputation

  1. Fått nokon bra tips der. I .308 er det stort tilbud på brukte våpen.
  2. Er vel feil plass og posta men svinga innom xxl i går der hadde dei sauer 100, den likte eg. Snabelskjefte var det på ho og. Var i .308 då men 223 er lik.
  3. Leupold european 3-9x50 var litt bra, hadde den på ei rifla eg selde vidare.
  4. Er det nokon her som har erfaring med denne: Her skulle det ha vore Savage Axis med eit billigt sikte for 8990 frå Jakt og friluft, men dette nettbrettet klarer ikkje Lima det inn. Men uansett nokon må vel ha prøvd ho.
  5. Takk for tipsa anngåande krutmål så har eg ikkje det, vege alle ladningane.
  6. Det burde den vel ja, tok berre utgangspunkt i kula. Kvifor så mykje mindre med Vv150 enn N560? Er det pga sistnevnte er mykje treigare mon tru. Mrp har eg ikkje så mykje av og er dyrare men det er vel ofte slik at eit krutt som fylle hylsa betre opp kan gi betre presisjon. Når eg tenke meg om vart vel Vv 150 fyrst og fremst kjøpt inn til 100 grs kuler og er vel lette kuler i 6,5x55 det er helst berekna til.
  7. Nokon som har ladedata til denne kula her? Har 120 gr varianten. 6,5x55. Har mrp og Vv150 krutt.
  8. ‘’Mennesket bruker to år på og lære seg og snakke og femti år på og lære seg og tie’’
  9. Trur samfunnet er avhengig av at me har mange der ja.
  10. Hvis du ikkje kan forklara med tre ord kva arbeid du har, så har du èin tullejobb. ‘’Jeg underviser barn’’ ‘’Jeg pleier syke’’ ’’Jeg fikser biler’’ ’’ Jeg hugger trær’’
  11. Er det noko og tenka på i .223 då? Nokon som har prøvd? Ser dei går for rundt 10 000 på Finn med sikte og dempar.
  12. Ja er nettopp det og til slikt trur eg ho fungerar veldig bra, tenker litt meir allround eg då og synes kanskje då at det blir litt for mykje og bera på.
  13. Såg på den rifla hos børsemakar wear, såg fin ut. Einaste eg reagerte litt på er vekta, men dersom èin ikkje skal gå så langt betyr det jo lite, kan vera èin fordel og tilogmed
  14. Det har de nok rett i men har vore litt mindre trimming synes eg med lapua hylser. Men er jo greit og veta, har èin bra tilgang kan èin jo berre hiva hylsene når dei treng trimming. Dersom det er eit allternativ så flyt det iverfall med .308 hylser på banen har eg sett.
  15. Sidan det er snakk om påske, påskehare og prisar. Dei dere fylte påskeegga er nå iverfall vorte dyre nok. Er så dyre at eg lurar på og kjøpa i år og sjå om smaken gjennspeglar prisen, får sjå i morgon.
×
×
  • Create New...