Jump to content

Miskatonic

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

About Miskatonic

  • Birthday 03/16/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miskatonic's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

25

Reputation

  1. Jeg har skaffet en myk tekstil gitar-bag; diskret og passe lang til selv hagler.
  2. Det har nok vært en sabel, og hjaltet med håndvernet er veldig likt den britiske "1796 Light Cavalry Sabre", https://en.wikipedia.org/wiki/Pattern_1796_light_cavalry_sabre
  3. Villreinen på Blefjell er ifølge rapport av gentesting lik hovedstammen på Hardangervidda. Jeg vet at en av mine forfedre var med på å sette ut finsk skogsrein. Det må ha vært etter krigen men før 1970-tallet.
  4. Det blir stadig mer åpenbart at NRK har et agenda for å problematisere menneskers bruk av naturen; springende ut i fra den forutsetning at mennesket lever utenfor naturen og at vi er en inntrenger der. Allerede i våres ble det startet en artikkelserie om skogsdriftens ødeleggelser vis a vis dverglav etc., med innslag av « gråtende» (sic) biologer som sørger over hogstfelt. Tidligere i dag var turen kommet til villreinen, og nå er det en biolog(?) som kommer med utspill om småviltjakta vs rovfugl. Riktignok er jeg konspiratorisk anlagt, men denne mediavinklingen faller stadig mer inn i det beryktede «Agenda 21» - som søker å fjerne menneskelig påvirkning fra naturen.
  5. "Destruksjonspant gis på halv auto jaktvåpen" - Det heter "halvauto", det er ikke halve våpenet som du får "destruksjonspant" på. Utrolig at noen som utgir seg for å være en offentlig etat ikke greier å samskrive riktig, på andre forsøket!
  6. Om du vil få litt liv i leiren her, så foreslår jeg at du begynner å spekulere høyt om hvorvidt 6,5x55mm egentlig ikke er for liten for å skyte elg….
  7. 6,5 henspiller på navnet på patronen, og .264” / 6,71 mm er diameter på prosjektilet. Ingen har syns dette har vært uklart. «Showerthoughts»?
  8. Det er mulig jeg er tett, men hvorfor skulle myndigheter spesielt mislike knekkrifler? Noe Ruger #1 forøvrig ikke er, det er vel en «rolling block» mekanisme?
  9. Skaff aktive ørepropper, gjerne slike som kan brukes med radio, eventuelt aktive hørselsvern med radioinngang. Jeg har selv dårlig hørsel, ikke pga. skyting, og du ønsker virkelig ikke å få nedsatt hørsel - et helvete når du skal følge med på praten i et rom med mye mennesker.
  10. Er vi forøvrig enige om at "inntil 10 skudd" betyr til og med 10, eller er vi på "opp til hares størrelse, men ikke til hare" - dvs ni skudd?
  11. Utifra bildet som @Undulaten postes, er det en påfallende mangel mellom "R" og "V". Lever Sauer 303 farlig?
  12. Hvor stor belastning tåler gjengene på pipa?
×
×
  • Create New...