Jump to content

E190

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

E190's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har erfaring med å skyte fra Hasle Excursion, Nemo sin Nanoq og kano. Skal du ha med hund er kano enklest. Skal du skyte fra fartøy fortrekker jeg kajakk der man sitter mer stabilt i setet og dypere enn man gjerne gjør i en kano. Hasle sin er stabil og god, selv når jeg fyrer av en bredside med 12/89, men ikke den raskeste i vann. Har hatt golden retriever en del med i kano, og anser kanoen som mer egnet til den biten.
  2. Finnes det en facebookgruppe el. for furtne minieiere som ønsker å prøve massesøksmål?
  3. Det ser ut som tilgangen på 5mm Remington Magnum kan bli vanskelig. Produksjonen har vært stanset og startet opp igjen, men er ført som "discontinued" hos Midway. Skyvelæret mitt forteller meg at om 17 WSM passer i magasinbrønnen, så er det utrolig lite å gå på i bredden. 17 HM2 burde ikke være problem plassmessig. Tilgang på ammunisjon ligger i bakhodet. Planen er å ta inn via kontakter om prosjektet ser dagens lys.
  4. Har tenkt litt på 5mm Remington Rimfire Magnum, 17HM2 og 17 Winchester Super Magnum
  5. Hei Noen her inne med erfaring med alternative kalibre til CZ455? Jeg har allerede 17HMR, 22 lr og 22MAG. Ser litt på amerikanske sider, og det er mange morsomme randtenningspatroner der ute. Noen kloke hoder som har noe så si her angående mating, og om det i det hele tatt er mulig å gjennomføre? Mvh E190
  6. Jeg har begge kalibrene, i tillegg til 22 lr i min 455
  7. Jeg fikk prøve en rifle i 6,5/308 (husker ikke) med den største Whisper demperen. Vanvittig bra demping, men den er jo stor nok til å brukes som skorstein...
  8. Jeg kjøpte den nettopp for å teste om den gikk likt som Gamepoint i 22 wmr, og det gjorde den så og si. Lå og plukket løvetannblader i skivevollen på 170 meter.
  9. Ikke prøvd på jakt - enda, men den samler godt i min CZ 455.
  10. Nei. Fysiske begrensninger på baneområdene til de 4 lagene.
  11. Har eget baneområde, eller har tilgang på baneområde? Kun 2 av 6 de 6 skytterlagene her jeg bor har egen 300 m bane.
  12. Jeg har forsøkt meg et par ganger på langhold med pistol. Hammerli X-esse på 212 meter og 30x30 stålgong liggende. Har hatt rundt 3-4 "ding" fra platen. Festlig aktivitet når en treffer.
  13. Gå inn på ebay og skriv inn ar500 i søkefeltet.
  14. E190

    Brownells Norge

    Fikk varene mine etter 3-4 uker. Det kom aldri en mail om at varene var sendt. Ikke Brownells.com kvalitet, men jeg hadde bestilt igjen.
  15. E190

    Brownells Norge

    Har ikke fått "sendt"-mail enda. Bestilte for en uke siden, og fikk ordrebekreftelse på mail. Alle varene var på lager.
×
×
  • Create New...