Jump to content

Dodgedog

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About Dodgedog

  • Birthday 02/24/1968

Recent Profile Visitors

450 profile views

Dodgedog's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dodgedog

    Greener hagle

    Det er den lille skruen helt fremst på låsekassa du sikter til?hvordan får jeg lagt ut bilde her ang problemet?
  2. Dodgedog

    Greener hagle

    Nesekappe har ikkje denne.. har løpsbånd og lite messingkorn.. og den e i kal.16.. merkelig for jeg finner ingenting om at desdr kom i det kaliberet.. kanskje blitt omkamret..
  3. Dodgedog

    Greener hagle

    Hei. Noen som har ei gammel Greener hagle her inne? Skulle fått av forskjeftet, men finner ikke ut hvordan.. dette er ei politi/riot hagle.. har fått av løpsbåndet men resten vil ikke av
  4. Ja det høres da bra ut etter hva jeg har funnet ut ang kuler..bor i Ålesund så det er langt fra noe utsalg av slikt..send meg en pm om pris så blir vi nok enige?
  5. Gode greier for jeg har ei børse på vei i posten?men til en annen sak..skulle hatt noen kuler i 12.7mm..noen som kan selge meg noen?blir nok å kjøpe ei kuletang fra lee med tiden, men skulle jo hatt noen snarest så en fikk prøvd børsa..pyrodex er på vei?
  6. Hei her inne..noen som kan si hvordan det er å skyte med en rolling block når en er links skytter? vil hendelen på blokka komme i veien for siktet?
  7. Joda..den og mye annet på nett har blitt lest..og div krutttyper har blitt studert..problemet er at jeg ikke finne noe data på kulene? ser jeg har skrevet litt feil og..de heter Bronze tip..remington produsert..har funnet ut at de har gått ut av produksjonen deres og finner derfor ikke noe på deres hjemmesider.. tror de er produsert på -80 tallet etter hva jeg finner ut..får vel finne noe data på en lignende kule og ladde forsiktig..
  8. Har Noen kuler av typen Remington 150 g Braztip eller BP som det står på esken.har og noe Norma N-11 krutt som var tenkt å bruke til å ladde desse. problemet er at jeg ikke finner noe ladedata noen plass? Har leita over alt men ikke om jeg finner noe..noen som har peiling?
  9. Har ei 597 sjøl..funker som bare de med orginal ekstraktor..har orginalt magasin 2 gen og det er ikke bra.. 30 skudds bananmag fra Remington funker som bare de..bruk pengene heller på er 3 gen mag.. god salong som har fått mye pepper pga magasin trøbbel..avtrekker blir en vanesak..hvis du syns det er for hardt så kjøp en hammer fra Volquartsen..jeg har ikke noe problem med det orginale..
  10. Da starter andre del av seljakta her på Møre..lurte på om noen her i fra området har lyst/tid til å bli med ei runde ut på skjæra? holder til i Ålesund og omegn..har båt og jolle, men frister lite å dra aleine ut..ikkje heilt trygt å sprette rundt ute på sleipe skjær aleine. noen som vil vere med?
  11. Krag bajonett ombygd til US-karabin..har en slik sjøl..
  12. Noken her inne som kan si hvor en IKKE kan jakte kobbe i ålesund og omegn? klarer bare ikke å finne ut hvor vernede områder er i kommunen. finnes det noen kart en kan sjekke slikt på? tenker da seff på holmer og skjær en IKKE kan gå på og skyte ifra..
  13. Dodgedog

    Browning BLR?

    Spennandes..du får legge ut bilder underveis
  14. Dodgedog

    Browning BLR?

    Hmmm.slik jeg tolker dette så kan du frakte børsa da uten noe problem så lenge du ser bilen den ligger i.. Men har en ikke klar sikt til bilen så blir det jo en annen sak..får vere påpasselig med hvor en parkere da Hvordan går det med prosjektet forresten?
×
×
  • Create New...