Jump to content

Griseflax

Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Griseflax's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Det så ut som en MEGET god sandwich sett med reveøyne Ulvehyl! Du er ikke den eneste som har fått ut "godteri", både åte og kamera her men bare kråke og skjor enda...
  2. http://www.vgtv.no/#!/video/131374/lese ... ed-jegerne Tragiske hendelser som denne med dyra må brukes som en vekker, er slett ikke alle som er klar over hvilke krefter som er i sving når uvær først treffer inn så høyt over fjellet. Bruk huet og ikke glem de gode gamle fjellvettreglene folkens.
  3. http://www.adressa.no/vaeret/2016/08/07/Se-opp-for-sn%C3%B8-over-Dovrefjell-til-uka-13145083.ece Kanskje det kjem litt drivkvit SPORSNØ?
  4. De har ikke funnet like mange dyr på tellingene, men det betyr dermed ikke nødvendig vis at det ER mindre dyr. Noen påstår at høyt rovdyrpress kan være en av grunnene. Kan jeg nevne at jeg har sett rein seinest for et par uker siden på et sted hvor jeg aldri har sett rein, helt nede ved riksveien i bjørkeskogen. Dyrene er nok der, men for å få rett oversikt må man følge med dyrene hele året. Ikke alltid at noen helikopterturer resulterer i at man finner alt, når dyra holder seg i tette skauen. Skal nok se til jakta at det dukker opp mye dyr, men man må selvsagt være føre var.
  5. Når du først er inne på temaet, kunne du kanskje gitt noen pussetips så jeg ikke gjør som kameraten din? Virker som du har peiling. Kom på at en viss kikkert skulle hatt seg en puss.
  6. Hadde gjort det samme om situasjonen er så ille som TS skriver.
  7. Clas Ohlsson har rimelige momentnøkler som jeg tror passer perfekt til ditt behov! http://www.clasohlson.com/no/view/conte ... wTabs=true
  8. Å spørre om noe sånt blir litt at Per mener det ene, pål det andre og espen askeladd noe helt annet, ofte litt etter som hva de selv har. Har aldri hatt elghund selv, men opplevd elghundraser gaske tett uansett. Broren min har hatt både grå og jemt. På en måte er de individuelle skallene større enn raseforskjellene. Gå for det du føler for, det viktigste (samme hva) er nok oppfølgingen, tror ihvertfall jeg som er nøytral i chasen. Lykke til.
  9. Det må han få, hvis ikke er dette en trussel mot ytringsfriheten spør du meg.
  10. http://www.ebay.com/itm/Professional-Fi ... Swk1JWe7u7 Kom over denne teleskopfiskestanga fra Ebay. Sikkert ikke prima kvalitet men til junior eller nybegynnere er den slettes ikke dum til den hyggelige pris på 76,- med free shipping.
  11. Vi har ikke mye vi skal ha sagt, vi utdøende jegere, må bare innse at vi blir overkjørt. Glansdagene er over forlengst og vi må nok innse at vi er født i en generasjon eller fire forseint. Morro å se tilbake på tiden ting "ikke var så farlig", og "vernerne" var fraværende. Nå holder jeg på å spore av her, men hadde vært så herlig å kunne gå i det fri å skyte seg en ulv uten å få slengt opp i trynet at man skulle vært i gapestokk på Karl Johan (selv om det så var under lovlig jakt). Tilbake til saken, at dette blir tatt opp hvert år er ikke rart. Trist hvordan det er med slike reguleringer. Kunne vært rene julegaven for både rype og rådyr at folk kunne tatt ut rev i romjula (som jeg personlig brenner for), hadde sikkert kunne blitt et greit antall fall på denne tiden så mange har tid nasjonalt sett.
  12. Er jo alltids noen "dyrevernere" av noen tullinger på et kontor som bestemmer over oss jegere. Er rett og slett lavmål å nekte voksne mennesker å gjøre det de vil i romjula på fritiden sin, innen. rimelighetens grenser. Viltpleie burde man fått drive med. Nesten så vi som vil jakte skulle råtte oss sammen og gi pornoforbud etter klokka 7 om kvelden for alle som støtter sånne tåpelige regler. Skal ikke vi få gjøre hva vi vi, skal ikke dem det heller. Det er desverre forskjell på skit og pannkak.....
  13. Tenk så godt å kunne tilbringe en romjulskveld i glugge med en varm gløgg og full fart på åtet.... På høy tid å fjerne den lange romjulsfredningen. Utdatert regel, da kirken ikke skal ha noen større makt her tillands enn andre religioner. Det sies at vi har religionsfrihet her men det har vi jo ikke med sånne regler. Tenk på jegerne som ikke feirer jul. Hvorfor skal ikke de få jakte på det som er en helt ordinær dag for dem? En ting er julaften men, folk skal ikke få bestemme noe selv her til lands. God jul alle kammerfolk. Nyt tiden og kos dere selv om reven herjer på åta og børsa er innelåst i våpenskapet, finnes andre ting å drive med enn viltpleie, selv om det kan føles urettferdig
  14. Riktig pris er funnet når hverken kjøper eller selger blir fornøyd
  15. Gjenganger i sånne tråder er at Per mener den ene, Pål mener den andre, og Espen ladden han kommer med et enda bedre alternativ som overgår alt i hele verden Må nesten prøve selv å se hva du synes er best. Det er øyet som ser. Begge kikkertene er gode, og du vil nok ikke angre på kjøpet på hverken den ene eller andre.
×
×
  • Create New...