Jump to content

perand

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

perand's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, jeg vet det er laget mye poster med oversikt over skytebaner, men jeg blir ikke helt klok. Kort fortalt jeg har en salongsrifle jeg vil skyte litt med. Til nå har jeg reist til osloskytesenter og skutt på 25m banen for pistol. Siden jeg ikke er medlem koster dette 300kr hver gang, og 300kr for stående 25m bane er ikke planen i det lange løp. Jeg ser det er oversikt over skytebaner i en post, men hvor kan man skyte når man ikke har medlemskap i noen klubb? Har løvenskiold noen tider hvor jeg for eks kan komme å betale for å skyte? til informasjon holder jeg til på lysaker. Takker for svar!
  2. takk for svar. Får du carbondemperen fra hverandre da?
  3. Hei, kjøpte en A-tec wave til 22lr. Splitter ny, har enda ikke brukt den. Hadde lyst til å åpne den for å titte inni, men får den ikke opp. Er det ikke meningen at man skal kunne skru disse fra hverandre og rengjøre de? takk for svar
  4. da prøver jeg på det, takk for svar!
  5. Hei, har hørt mye bra om ruger 10/22 og tenkte å skaffe meg en. Men jeg blir aldri helt klok på våpensøknadene. Våpenet er vel ikke en karabin? jeg har krysset av for halvauto bare. Og selv om jeg tenkte å gå for ruger, må jeg fylle ut pipelengde, fabrikkmerke, modellbetegnelse og nummer? eller holder det med Våpenes art (Rifle) og kaliber (22lr)?
  6. Noen som vet om en venn av meg uten jegerprøven, kan skyte leirduer på løvenskioldbanen? Det er mitt eget våpen som vil bli brukt, og under oppsys av meg.
  7. Takk for bra svar! Da fikk jeg faktisk tak i en sabatti multichoke! Så gikk for den.
  8. Fikk endelig våpensøknaden i posten, men nå er det tomt for sabatti jakt multichoke over alt, som jeg hadde tenkt til å kjøpe. Men butikkene har den samme bare i lettvekter på lager. Er dette er fin hagle det og? dette blir evnt. mitt første våpenkjøp. Skal brukes en del til leirduer også, men jeg har ikke så store krav der. Noen som har noen synspunkter om lettvektere generelt? Håper noen kan hjelpe, er ikke lett å velge våpen.
  9. Hei, noen som vet hvor lang tid det tar i Asker/Bærum for tiden? Ventet ca 3 uker nå. Registrering av uregistrert hagle levert samme dag tok ca 5 dager.
  10. takker for raskt svar! da blir det en tur i morgen!
  11. // Er det mulig å leie/låne våpen på løvenskioldbanen? // har tatt jegerprøven, men har ikke eget våpen enda. // evnt noen som vet noen priser? Edit: Noen som vet om en venn av meg uten jegerprøven, kan skyte leirduer på løvenskioldbanen? Det er mitt eget våpen som vil bli brukt, og under oppsys av meg.
×
×
  • Create New...