Jump to content

Skytelys

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skytelys's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei, mener det ikke skal være bøyle over forsiktet (var iallefall ikke det på mitt).
  2. barerobert og msteiro, takk for gode innspill. Da vet jeg mer om hva jeg skal gå for til denne kikkerten.
  3. msteiro, takk for godt innspill om picatinnyskinne og ringer. Håper det er noen flere her inne som har liknende oppsett og har ytterligere info om evt behov for tilt og da muligens høyere ringer.
  4. Ser at det muligens var feil tråd å poste denne i, men tror likevel at det er noen av de mange som har en Remington 700 her inne som kan hjelpe meg. Som indikert over er det info om høyde på ringer (low-med-high) som passer med 56mm utgangslinse ved bruk av picatinnyskinne. Dersom noen også vet om jeg da tenger tilt på skinna for å rekke ut til 4-500 m med denne kikkerten er det storveis:)
  5. Trenger hjelp til montasje av en Nikon Monarch 7 IL 3-12x56 på en 700 (ss- rustfritt) for en kompis. Kikkertsiktet har 30mm rør. Børsa brukes ut til 4-500 m hold og er i kal. 308. Vil det trengs noe tilt i en evt picatinnyskinne for å oppnå det, når Nikon oppgir "maks trådkorsforstørring 78MOA)? Det er selvfølgelig å foretrekke så lav montasje som mulig.
  6. Sånn blei den: Remington 700, 308, Boyds Thumbhole Featherweight, Hausken 191, Burris 4-16x50 m. X96 ret. Egentlig fornøyd, gjenstår å justere avtrekk (evt bytte avtrekk) samt finne en bra to-fot. Eneste jeg kanskje burde jobbe litt mer mer er selve matinga. Her butter siste patron ved ladegrep (har bygd om fra blindmagasin/ADL til hengslet magasinbrønn). Er det noen på Kammeret som har gode råd til fix (utenom å bygge om til løst magasin).
  7. Heia, for å spenne den opp igjen: skru på ladearm i sluttstykket, spenn opp, dra låsekrone fremover og samtidig vri. Den er nå spent opp og kan settes inni låskassa. Lykke til.
  8. Neida, du trenger ikke nytt underbeslag (jeg trenger det fordi jeg bygger om fra blindmagasin til hengslet magasinbunn).
  9. Tipper du ikke trenger å vente så lenge....jeg bestilte samme stokken fra Boyds tidligere i September og etter seks dager(!) lå den på postkontoret (tom. i distriktsnorge...Tromsø). Stokken kjennes helt rå ut til den prisen..knappe 100$. Har ikke montert sammen enda, da jeg venter på nytt underbeslag. Vurderer også bedding, men her skorter det litt på kompetanse!? Er det noe jeg kan gå på selv å gjøre....med kyndig veiledning fra erfarne her på Kammeret?
  10. Hei, skal ikke kuppe tråden her men sånn generelt ved bestilling f.eks fra Brownells...er denne 100$ grensa inkludert frakt eller er det reine varer for inntil 100$ som gjelder? Finner ikke noe på deres nettsider som avklarer dette:(
  11. takk, skal gjøre det. Tenkte hel skinne for best stabilitet for siktet. Dersom jeg ikke bygger børsa om til boksmagasin blir det nok delt skinne (xtb-baser).
  12. Hei, og takk for raskt svar. Så det er bare å skru disse av...skal teste dette i ettermiddag:). Låskassa er nok boret for basemontering, men der sitter allerede ett heller dårlig kikkertsikte så blindskruene er nok borte forlengst:). Tenkte på blinding av hullene for å redusere overflate til rustangrep. Skal også montere picatinny-skinne da nytt kikkertsikte deles mellom to børser. Vurderer også sterkt en Boyd-stokk...da med ombygging til løst boksmagasin. Børsa skal brukes primært til morro-skyting på blink ut til ca 4-500m samt gåsejakt (litt grovt, men man tar det man har....)
  13. Hei, er ny innpå denne tråden. Har en Remington 700 adl, cal. 308 innerst i våpenskapet. Børsa er fra 1998 og har en "nydelig" svart plaststokk. Det er nå så sin sak (og tråden her er full av gode tips for evt ombygging til løst boksmagasin og bytte stokk), men løpet har siktemidler påmontert. Spørsmålet i denne omgangen blir da: er det mulig å fjerne disse, da de kommer i konflikt med kikkertsiktet som jeg tenker å påmontere. Ser at det er noen skruer i siktemidlene, men vet ikke om disse faktisk holder fast siktene eller kun er for justering av disse. Løpet samler godt så jeg er litt lysten på å beholde dette. Dersom det er slik at siktemidlene er skrudd i løpet, hva kan benyttes for å fylle igjen skruhullene? Mulig jeg er helt på bærtur her, men prøver likevel.
  14. viewtopic.php?f=24&t=48565
  15. Ble visst bare tull når jeg skulle sette inn en link. Men om du søker på Burris Eliminator her på kammeret så dukker det opp en tråd på dette.
×
×
  • Create New...