Jump to content

AndreasB86

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

AndreasB86's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Fordi absolutt alt peker på at de er samme enhet.. http://www.proff.no/selskap/stor-oslo-s ... /Z0I3KUOL/
  2. Jeg synes det er fishy.. jegerklubben jeg er med i er i brreg. Oslo Pistolklubb er i brreg. ( https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.js ... =984593678 ) SOS, ikke et eneste spor av å være registrert i brreg... Jeg tror SOS og OSS er samme enhet.. (Ikke at det stopper meg å skyte der, det stopper meg kun å sponse klubben/butikken med ei krone mer enn jeg absolutt må..
  3. Hei Chiefen.. Beklager det, men slike mennesker finnes overalt.. "Det finnes kun en riktig måte å gjøre dette på".. Med all pepperen SOS/OSS har fått i diverse tråder er det helt klart at folk mener at skyting kun skal gjøres på en måte.. Jeg møter ikke opp på dugnad i borettslaget.. Mener vi fint kan betale noen for å gjøre det.. Om det så betyr at fellesutgiftene blir litt dyrere.. Jeg skjønner det ikke jeg, må vel være fint for klubben å ha penger på bok? Hvorfor ha så lite på bok at man må ha dugnad?? Mens folk står og skyter med våpen til 15-30 000, og skyter opp ammunisjon for tusenlapper, så klager de over en liten økning av kontigent, og gjerne melder seg ut om det blir vedtatt.. 2500 i året er ikke mye i kontigent! Det er "bare" ca 209 kroner i mnd.. Det er ikke en tur på Peppes engang! Allikevel klager folk.. Vi har det for godt... Når det gjelder medlemskapet mitt i klubber, betaler jeg gjerne litt over butikkpris.. Det dumme med SOS/OSS er at man kjøper ammo av butikken, ikke klubben.. Forøvrig, er jeg den eneste som ikke finner SOS i brreg? SOS og OSS er vel samme juridiske enhet? Vet ikke, men de åpner jo snart ny riflebane på... 98 meter eller noe.. Husker ikke helt.. De venter bare på godkjenning av politiet. (Som de fleste vet ikke er de raskeste).. Tror skytekinoen er svindyr...
  4. Til informasjon: Hei Andreas, Vi har mottatt dine våpensøknader og behandlingstiden per nå er mellom 2 – 4 uker. Mvh,
  5. Mot en timepris som får årskontigenten til å se ut som småpenger tenker jeg...
  6. Så kontigenten din er 210,- i året? Ikke rart folk må møte opp på dugnad osv...
  7. Jeg beklager så meget om du tok deg nær av det Poenget er at jeg ikke trenger noen preken fra de høye herrer som har meninger om både det ene og det andre om hvordan de mener ting skal være. Typisk "Det der er ikke konkurransevåpen" "Det der er ubrukelig som konkurransevåpen" "KUN 5 skudd i magasin, siden det er det som er regelen i konkurranse".. Altså folk som er så STUCK UP med konkurranse-tenkingen sin at det går utover andre.. Det fine med OSS/SOS er at jeg kan ha 1 eller 10 skudd i magasinet.. Jeg kan skyte akkurat hvordan jeg vil (Noe som ofte blir til serier av 5.. ) Om du anser det som arrogant så er det din fulle rett. Det finnes andre ting her i verden enn konkurranse, og ikke alle er like hyperdilla på hardcore konkurranse.. Det må de bare godta.. Ha en fin kveld, regner med at du utifra hva du skriver ikke har noen grunn til å fortsette å svare i dette innlegget.
  8. Jeg mener å ha hørt om et slikt tilbud hehe.. Man får det man betaler for... Har også hørt om småkonger som står med våpen til titallstusen, skyter ammo for tusenlapper, men om kontingenten skal økes 100kr i året, ikke faen... Nja, det virket som du spurte for å kverrulere.. Utifra det jeg har lest på kammeret virker det til å være nok av "Skyting er kun for konkurranse og sånn skal det være". Jeg bruker da tradisjonelle skiver (issf 25m pistol) og lapper.. ? Jeg behøver bare ikke vente til alle andre er ferdig med å skyte.. Det er sikkert veldig fint i konkurranser, men ikke ellers.. (min mening) Selvfølgelig er man der for å skyte? Er ikke det hele poenget med å dra på en SKYTEbane? Det blir nå ihvertfall ikke mer sosialt om folk ikke prøver.. De jeg har gått bort og snakket til har i min erfaring vært mer enn glade for å prate pistol.. Prøve våpenet deres har jeg fått lov til av et par å.. Var en med en ganske nice Ruger 22/45 Lite med modifisert avtrekk.. Skulle ikke mye press til før den gikk av! (Noe jeg syntes var helt konge) Har ennå til overs å møte på en person som er avvisende og helt "Jeg skal skyte, ha deg vekk".. Skyter du virkelig så lite at medlemskap + ammo + skiver havner under det du hadde betalt i SOS? Det betviler jeg egentlig bittelitt.. Ammopriser kommer vi oss dessverre ikke unna. Hva slags skivetrekk benytter de klubbene? Regner med at de er åpne 1500-2100 man-fre samt på dagen lørdag og søndag? Vi er alle forskjellige.. Jeg velger å betale for det jeg anser som kvalitet i retur..
  9. Javel? Hva er poenget ditt med dette? Vennligst les mitt første innlegg. For å være helt ærlig er det totalt irrelevant hva du betaler... Kunne ikke brydd meg mindre. Har dere elektronisk skivetrekk? Eller må du vente til alle er ferdige med å skyte? Kan du skyte i ditt eget tempo? Hva var egentlig poenget med ditt innlegg når du HELT klart ikke skyter der?
  10. Å høre om det er andre som skyter der, som man muligens kan si hei til Hva er du ute etter med den kommentaren? Er det ikke lov å høre om noen andre skyter på samme sted som en selv?!? I tillegg hadde det jo vært kjekt å finne ut om det var noen som hadde drevet med pistolskyting en stund som kanskje hadde noen tips til å bli bedre.. Utifra det jeg har lest tror jeg at jeg er ganske glad at jeg ikke valgte en klubb som var "nazi-konkurranse-skyttere" hvor eneste "rette" måten å skyte på er 5 skudd og standplassleder som skal bestemme når man skal skyte.. Vel, det er jo din mening, noe du helt klart er berettiget til å ha. Jeg synes det er helt OK å betale 70,- for å kunne stå innendørs på oppvarmet sted, med elektronisk skivetrekk der jeg slipper skyte samtidig som alle andre, hvor jeg også slipper å måtte vente med at alle andre er ferdig før jeg kan sjekke skiva mi.. For meg koster det 70 + 150 + skivemateriell + ammo.. Når det gjelder skiver har jeg nettopp bestilt 250stk fra Krüger i Tyskland, og havner utifra det jeg har beregnet på rett under 5 kroner skiva.
  11. Den var snasen! Synes nå jeg da
  12. Hihi, med fare for å banne litt i kirken utifra tidligere tråder jeg har lest her inne... Noen som skyter på SOS? Begynte å skyte der for en bitteliten stund siden (Hadde 5. gangen på banen idag), men merker at det er en liten smule kjipt da det ikke er tidenes største fokus på konkurranse der.. Heldigvis OG dessverre... (For mye av den ene uten den andre vil jeg tro også blir kjedelig) Til alle som vil krangle( Ja, jeg vet det er dyrere enn mange andre klubber.. Ja, jeg vet enkelte ser på de som pistoleierfabrikk.. JA, jeg vet de driver en kommersiell bedrift.. NEI, du får ikke krangle om hvorfor du evnt ikke liker de..) Kort fortalt: With all due respect: Hold kjeft med mindre du har noe smart å komme med.. Takk på forhånd
  13. Tror de i utgangspunktet driter litt i om vi venter på den eller ikke, men mellom deg og meg.. Jeg synes de burde prioritere de som faktisk følger opp søknaden sin Hadde vi bodd utenfor Oslo kunne det tatt alt fra 5 min til 3 uker.. Litt tullete at noe skal ta så utrolig lang tid..
  14. Snakket med våpenkontoret på telefon, de sa til meg at det ikke er nødvendig å kjøpe skap før man søker.. (Noe som er det eneste logiske) 3 søknader er sendt inn, salongrifle, hagle kal. 12, og rifle 6,5x55 (sendt i posten torsdag 19. Antar/håper de fikk den fredag 20 med mindre de har noe interne greier som også tar en dag.. ) Er det dumt å ringe og høre om/når de ble mottatt?
×
×
  • Create New...