Jump to content

balle

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

balle's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har bare en pipe, men jeg har ingen merkbar treffpunktsendring etter pipa har vært ute.
  2. Har en Titan 6 i 6,5x55 med 61cm matchpipe. Presisjonen er "der", får et hull på 100-metern på en 10-skuddserie. Sluttstykkegangen er kansje ikke like glatt som de beste. Ellers har jeg ingenting å utsette på rifla.
  3. Hvis du spiser frossenpizza er emballasjen genial å lage blinker av, gratis er det og.
  4. Skrev du innlegge før du dro på jakt da ell? Klokka di må nok være feil, skrev innlegget 00:42 etter å ha kommet tilbake fra jakt. Veldig greit med jakttrerreng rett utenfor ytterdøra.
  5. Takk! Kanonstart kan man kalle det Det ble lite blod i adrenalinomløpet en stund etterpå ja.
  6. Da var årets første revejakt unnagjort. 1 tispe og 1 hannvalp 9 minutter etter jaktstart. Tok tispa først, valpen skjønte ingenting å ble stående før den og datt. 53 grains v-max i 223 midt i maskinrommene sørget for effektiv knall og fall. Skulle opp til en fin lokkeplass oppi lia, men kom aldri så langt. Jeg gikk direkte på revene 200 meter før jeg var på plass. Enten er jeg en racer på å finne gode reveplasser, eller så hadde jeg en syyk flaks.
  7. Jeg har Leupold QRW på to kikkerter, har ikke merkbar treffpunktforandring. Og de er kjappe å ta av og på.
  8. I forhold til prisen er våpenet presist. Stokken er myk som gummi, og utvalget ettermarkedsstokker er meget begrenset. Avtrekket er tungt og slarkete, men kan forbedres med litt hjemmemekk/børsemakerarbeid, eller byttes. Aner ikke hva jaktdepotet monterer på, så kan ikke si noe om det.
  9. balle

    Savage Edge/Axis

    Axis har som sagt ikke accu-trigger, men det finnes flere måter å forbedre avtrekket på. Et kjapt google-søk vil gi masse svar.
  10. balle

    Savage Edge/Axis

    Har Axis i .223 Myk stokk, noe tungt avtrekk, dårlig utkaster. Avtrekket og utkasteren går an å forbedre med litt hjemmemekk. Har til nå klart 25mm samling på 200 meter i meget variabel vind, så presisjonen i rifla er vel der.
  11. Har en Stevens 300 salong, spredning på størrelse med et A4-ark på 50 meter med CCI Standard. Går nesten hull i hull med Top-Shot fra XXL.
×
×
  • Create New...