Jump to content

Elveseter

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Elveseter's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Tror de kommer til å tape flere kunder på dette, enn at de opprettholder utvalget i nettbutikken. Har handlet en del der selv. Både våpen, ammunisjon og andre artikler. Jeg, og mange med meg kommer bare til å migrere til nettbutikker som er operative.
  2. Brownells norge er TREEEEEEEEG. Fikk ordrebekreftelse den 12/6, fikk varene 3/7. Gikk raskere når jeg bestillte direkte fra Sinclair Intl.
  3. Vedder på at pistolgrepet til GRS har bedre ergonomi, enn noen av "AR" grepene på markedet. Og de (AR) er ikke tupperware, eller?
  4. Gjennomførte nettopp en ny handel med Winge. Som forrige gang, fikk jeg meget god oppfølging og service. Svarer kjapt på telefonen. Ringte meg om det var noe de var usikre på, mht. handelen. Ingen sure miner, selv om jeg forandret alt i min opprinnelige ordre undervegs. Som andre nettbutikker, kunne de blitt flinkere til å oppdatere status på varene online.
  5. Det der er det råeste chassiet jeg har sett. Ser mye bedre ut enn de amerikanske alternativene! Det gleder mitt patriotiske hjerte, at noe så gjennomført vakkert og funksjonelt er designet og produsert her oppe. Får egentlig lyst til å bare montere et plombert våpen i chassiet, og sette kreasjonen på en dreieskive i stua.
  6. Det tror jeg også, fin fart det der. Hvilke avstander skyter du normalt på?
  7. Du får poste resultatet fra kronograferingen når du får den unnagjort, det er intr. å vite. Hvilke hylser brukte du?
  8. Skjøt en elgokse i går med TSX. Skudd i bog på 60-70 meter. Må si jeg er imponert over kula, det ble et meget fint slakt. Patrondata: Kaliber 30-06, TSX 168 grain, Norma hylse, CCI 200 tennhette, 48.9 grain IMR 4064, COL=83mm, Snitthastighet 830 m/s.
  9. Håper noen kan svare deg på det. Jeg har N140 i hus, men kjøpte RL15 til denne kula, av mangel på data. Av samme grunn, kjøpte jeg IMR-4064 til 168 gr. TSX til 30-06. Skjøt forresten en okse med denne i dag. Her er fra et amerikansk forum: My 70gr TSX load is with 24.0gr of N140. Lake City brass, Remington 7 1/2 primer and a COAL of 2.250". I get an average muzzle velocity of 2723 fps out of my 16" LMT MRP. Dette tror jeg begynner å nerme seg max ladning. Hadde nok started en ladestige med 22 grains tenker jeg. ***Disclaimer*** Jeg har IKKE drevet med dette i lengre tid, og som du ser over, valgte jeg å kjøpe krutt med dokumenterte data av Barnes.
  10. Har ikke data for N140, men for Varget og RL15. Min. - 22.5 grains og Max. - 24.5 grains. Gjelder begge sorter. Dette er data fra ladeboka til Barnes.
  11. Noen som vet om mag. til CTR er AICS kompatible?
  12. Blir intr. å følge med etterhvert, når noen får testet produktene. Håper det kommer ladedata for litt flere kuler etterhvert på siden deres.
  13. Folket har talt, takk for svar. Da er de friskmeldt. De lå ca. en halv time i blandingen. Skal bare bruke messinghylsene. De to andre var bare kuriositeter, og skulle ikke vært med i vasken. Blir nødt til å gå over hylsene med grå Scotch-Brite pad, for å få de pene igjen før pressing. Prøvde å kjøre noen av de i trommel, men etter fem timer var de like stygge.
  14. Så en oppskrift på youtube på en metode for å rengjøre hylser. Oppskriften var som følger. En kopp eddik, 1 ss oppvaskmiddel, 1 ss salt og varmt vann. Prøvde dette på en ladning hylser, og det fungerte da meget bra. Skulle da prøve dette på en ladning til, og resultatet var katastrofalt!!! Hylsene ble rosa og svart og noen i alle regnbuens farger. Tror det skyldes at det hadde lurt seg med en stålhylse. Det hadde også lurt seg med en forniklet hylse. Det skal også sies, at eddik blandingen ble litt sterkere andre gangen. Tror dere med kunnskap, at hylsene mine er ødelagte? At det har skjedd en kjemisk reaksjon som har svekket messingen? Hylsene ser ruglete ut på bildet, men de er helt glatte. Bilde: (åpne i ny fane/vindu)
×
×
  • Create New...