Jump to content

quattrokim

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

quattrokim's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Optibond tenker nok på Finnskogen Hybrid. Bra bukse når det ikkje er regn og vesentlig billigere enn membranversjonen. http://www.fjellsport.no/norrona-finnsk ... oC2qPw_wcB" target="_blank
  2. Kva folket vil anbefale til DFS skyting? 123 grains eller 140 grains Nosler CC? Kun baneskyting denne sesongen men blir vel felt og til neste år. Bør vel utvikle eigen ladning til felt men greit å bruke samme kule føler eg. Kruttanbefalning tas og imot med takk.
  3. Berre husk på at S6 ikkje er vanntett. Går rykter om ein S6 Active snart er på trappene. Bruker sjølv S5 Active og er fornøyd med den.
  4. Begynt med DFS skyting og skal til å lade selv. Noen som har erfaringer med denne kulen? Har fått samlet opp en del Norma hylser som skal brukes, krutt og tennhetter står fortsatt på handlelista. Hvordan skytterlagskrutt vil dere anbefale? Tar gjerne imot tips til gode tennhetter og.
  5. Har hatt VX-6 som diskuteres her, den ble byttet ut med S&B 1-4×20. Har nå en VX-R 1.25-4 og merker fortsatt at optikkmessig er de europeiske hakket hvassere.
  6. Selv har jeg både Leupold, Zeiss og S&B. Fordeler med Leupold er lett vekt og solide sikter. Men det er forskjell på det optiske og du ser forskjell gjennom disse. Der ligger Leupold bak Zeiss og S&B både på klarhet og synsfelt. Men til den prisen eg fekk den for duger den fint til backup sikte på reserverifla.
  7. Fekk litt antydning til renninger på eit par kanter men disse blir skjult av stokken. Berre å smøre seg med tålmodighet no og la det henge lenge nok før ein begynner å montere igjen. Gammel Tikka M65 som får nytt liv.
  8. Hvor lenge ventet du før du monterte sammen? Rifla mi henger i deler og er nett blitt lakkert men klør i fingrene her og.
  9. Den S&B'en passer ypperlig på ein Tikka M65 eg har arvet så eg synes du skal selge den billig til meg
  10. Gå til ein butikk som har både zeiss og leupold og sjå gjennom dei og sammenlign. For min del blir leupold aldri vurdert igjen.
  11. 2 skruer for å ta av kolbekappen, er hulrom i syntstokken til T3 hvertfall. Bor hull og dytt inn. Bestiller ein slik til min eigen T3.
  12. Ferdigrulla ammunisjon du er på jakt etter eller lader du selv?
  13. Jaktdepotet hadde senest sist uke ei annonse om den nye systemrifla til Steyr ute. Er slettet no dessverre men bildene fristet veldig.
  14. Har du prøvd pumpehagle før? Med litt trening går det veldig fort å lade, ofte ferdig lenge før du får kornet på målet igjen på 2 skuddet.
  15. Kva med å sende dei ein mail og høyre?
×
×
  • Create New...