Jump to content

milmauser

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

176 profile views
  • HNO

milmauser's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Se der ja:-) takk skal du ha:-) skal sjekke den på mandag:-)
  2. Hei se der ja. Nå snakker vi nyttig informasjon her vettdu. Tusen takk skal du ha:-) Jeg skal ringe til jakt og friluft og høre hvor mye de kan selge 597 for. Jeg kan jo godt kjøpe vanlig 22Lr. Men det har jeg hatt, den solgte jeg fordi jeg ville ha "litt mere kraft" ved skyting av kråke/måse og div. siden vi har gård og disse ødelegger rundballene. Og aller helst halvauto da, med tofot og kansje bytte stokk. Litt sånn "pimp my rifle" Var hos den lokale våpenhandleren i dag, og da fikk jeg litt priser på div. ammo også. Så nå vet jeg litt mere hvor jeg ska sikte.
  3. Ja, spørs om det blir noe slikt. Ellers så går det jo å kjøpe 223 halvauto. Blir vel litt det samme?
  4. Jeg skal kjøpe meg 22 wmr. Da har jeg funnet ut at cz455 er et bra alternativ. Men, det er et lite men her... Jeg har veldig lyst på halvauto. Hva gjør jeg da? Hvilke 22 wmr finnes i halvauto som lovlig kan kjøpes i norge? Håper på noen kjappe svar, da jeg må bestemme meg snart og få inn søknaden. Har liggende en godkjent søknad på 22lr, bolt og 22 wmr pipe. Men finner jeg en halvauto jeg liker så går jeg for det istedenfor.
  5. Jeg har nylig bestilt stokk fra http://www.boydsgunstocks.com" target="_blank til min mauser. (M98) Den kom til New Jersey i går, så jeg håper den kommer til Norge snart:-) De har masse stokker der.
  6. Sier du det ja, kansje de har sommervikarer der nå Hender seg de gjør mye rart Neida, kan jo hende de har lempet litt på det. De vil jo sikkert selge
  7. Har ikke fått den enda, men regner med den kommer snart. Det står at den er sendt. Måtte lage meg konto hos jetcarrier. Da får du en adresse hos jetcarrier i new jersey. Da sender boyds dit og jetcarrier kvitterer ut pakken, også sender de videre hjem:-) Bilder kommer når stokken og demperen er på plass:-) Har i lang tid vurdert og bestille tommelhullstokk fra boyds. Men da jeg kom over denne tacticool stokken så var det fort gjort og bestemme seg:-)
  8. Heisann mauserfolk:-) For 10-12 år siden kjøpte jeg en delvis ombygd m98. Nå skal denne få seg en overhaling. (Siden den ikke er original likevell) Jeg har kjøpt meg justerbart Bold avtrekk fra en hyggelig kar her på forumet Fra Boydsgunstocks har jeg bestilt den nye tacticool blk stokken som er linket til her på side 29 eller 30 I dag kjøpte jeg en demper (S&L TMD 55 Twister) Lokal forhandler Børsemaker har sikkert greie på dette, men hvor mye anbefales pipa å kappes? 308 trappet løp Så når stokken kommer om en uke eller to så bærer det avsted til børsemakeren for og få dette sammen:-) Må si jeg gleder meg som en unge på julekvelden :-D
  9. Heisann. Jeg må ha meg ny stokk til mausern min. Noen som vet om det finnes slike til m98? http://www.ebay.com/itm/ProMag-AA9130-O ... 461b5660b1 Eventuelt noen som har prøvd de? Har en kompis som har slikt på rem 597 i 22 cal. Det ser tøft ut:-)
  10. Heisann. Noen som vet om noe terminliste eller hvor jeg kan finne info om jaktfelt stevner i Trøndelag? Som regel ser jeg resultatlista i avisa noen dager etterpå... Jeg bor i Stjørdal, men jeg kan kjøre en bit for og være med på skyting:-)
  11. Heisann, jeg tar sjangsen på å skyte inn en fråga her jeg også... Mener du at utifra din tabell så har du samme treffpunkt på både 60 og 130 meter hvis du skruer opp 4 knepp?
  12. Jeg prøver og lure inn et lite spørsmål her jeg også hvis det går bra... På min delvis ombygde mauser så finnes det ikke noe som kan ligne på beddemasse. Mitt våpen består kun av trestokk og metall. Nå er låskasse/løp demontert for og gjøre noe annet arbeid, og da så jeg dette. Kan noen fortelle meg hvorfor dere bruker slik masse? Det er klaring mellom stokk/pipe. Det er sjekket med papir imellom.
  13. milmauser

    Viltkamera

    Ser meget bra ut. Men jeg har ikke nettverk i skjøteledningen min på låven. Men jeg kan være heldig og ta inn trådløst nettet fra huset på andre siden av gårdsplassen. (gjør det med telefon ivertfall) Er muligens avhengig av en dings som mottar trådløst og kaster signalet videre noen meter til baksiden av fjøset der hvor kameraet skal stå da...
  14. milmauser

    Viltkamera

    Hey hey Dette hørtes ut som noe for meg ja:-) Må sjekke ut dette nermere. Er det den her du har? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=601581 750e master system.
×
×
  • Create New...