Jump to content

vegga

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About vegga

  • Birthday 01/30/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vegga's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Ser flott ut den børsa. Var det mye tilpasning for å få på synt stokk? Vegard
  2. Heisann. Hvor mye vekt er det å spare påfluting av sluttstykke? Det ser snasent ut.
  3. vegga

    Sako

    Takk for svar. Vurderer en customisering av en hunter hos rafdal derfor spørsmålene. Mener å ha lest at law stokkene ligger på rundt 400gram. Men finner ikke siden jeg leste det på.....
  4. vegga

    Sako

    Betyr det at hvis jeg bytter stokk på en hunter til en lettvekts stokk ala carbonlight en så har jeg en tilsvarende lettvekts rifle? Noen som har vekten på stokken til hunter og carbonlight?
  5. vegga

    Sako

    Betyr det at hvis jeg bytter stokk på en hunter til en lettvekts stokk ala carbonlight en så har jeg en tilsvarende lettvekts rifle?
  6. vegga

    Sako

    Hei. Noen som kjenner til forskjellene på forskjellene på en sako 85 hunter låskasse og en låskasse til en 85 carbonlight?
  7. vegga

    Links rifle

    Snakket med Landrø, og Barrett har trukket tilbake lovnad om produksjon i links
  8. vegga

    Links rifle

    Skal ta en titt på Browning. De ser fine ut! Har sett Landro.no har en utrolig lett Barrett fieldcraft på bare 2,1 kg. Noen som har erfaring med den.
  9. vegga

    Links rifle

    Skal kjøpe meg en ny rifle i 308w. Ønsker en lettvektsrifle i links. Noen tips? den skal brukes til all jakt. Storfugl, villrein og elg jakt primært, men også gås med mere.
  10. vegga

    Fabarm XLR5

    Takk for det! Det er en links jeg har kjøpt, en av få slik jeg har forstått det som er helt links av halvautomater, også lading og patron utkast. Blir nok en runde til i morgen på bane. Tar ut magasin plomben slik at jeg får prøvd noen raske skudd. Er det nå kødd med vekslinga er det vel med leirdueammo man merker det. Uansett er det første hagla jeg kjøper som faktisk funker for meg og er links.. Legger ut erfaringene mine her jeg http://www.fabarm.com/web_eng/macrocategoria.asp?i=2 Vegard
  11. vegga

    Fabarm XLR5

    Det ble XLR5! Var en tur på Eplerød og skøyt rundt hundre skudd med den. Fungerte perfekt også på raske dobbelskudd med 24 g leirdueammo. Så langt meget fornøyd.
  12. vegga

    Fabarm XLR5

    Da er Fabarmen i hus! Gleder meg til å prøve den:-))
  13. vegga

    O/U vs 1/2 automat

    Det var mange pros og cons for begge alternativene. Takker og bukker!! Har ikke tenkt på muigheten til å mate haggla med forskjellig amunisjon for forskjellige egenskaper på skuddet, noe som må være langt enklere enn å bytte choker. Rent teoretisk kan man ha 10 forskjellige skudd i lomma og mate 1/2 autoen med det som passer hele tiden Vurderer å kjøpe en fabarm xlr5 eller en fabarm elos c.. Fin balanse i begge og når jeg hiver dem opp får jeg kornet der det skal være med en gang, men xlr5 er nok noe bedre balansert i mine hender, men kanskje også den jeg har mest lyst på
  14. vegga

    O/U vs 1/2 automat

    Primært til rypejakt men også noe storfugel en og annen gang. Hva burde jeg gå for?
  15. vegga

    Fabarm XLR5

    Har vært på jaktdepoet og tittet på den et par ganger. Er en rookie når det gjelder våpen og jakt men denne hagla virker veldig forseggjort innvendig og utvendig. Ingen her på forumet som har prøvd den?
×
×
  • Create New...