Jump to content

Polar

Members
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

Polar's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vel, kompisen min sin Engelske Foxhound jager veldig fort, parkerer min og den andre støveren hans lett, min foxhound jager med normal hastighet. Om reven går i hi eller ikke beror på en del faktorer, greier støveren å holde bra trykk på reven så går den som regel i hi. Har reven kontroll på hunden så kan det gå runder på runder, du får bare lese deg opp, finnes mye lesestoff om dette her inne på forumet. Oppdretter på Amerikansk Foxhound så skal du kontakte Slaktar her på forumet, han kjenner til det meste om hva som rører seg i A Fox verdenen.
  2. @2ny Jeg vil si støver og terrier er som hånd i hanske, du trenger en støver for å få reven på bena til den enten blir skutt i drevet eller at den går i hi, så er det terriern sin jobb å sprenge den ut... Kan selvfølgelig jakte med bare rev med bare terrier også, men da begrenser det seg til å oppsøke hi og steder der reven kan ligge i dagleie. Skriver nå generelt om støver og terrier...
  3. Det hjelper ikke stort på egne utgifter. Her er det Politiet som har valgt å gi en bot, eneste vei å gå med den er å ta saken til retten. Når det gjelder evt erstatningskrav fra motparten kan man jo sloss om det, men så lenge de ikke forårsaket hendelsen med vilje har man nok en dårlig sak. At de oppførte seg som r*vhøl i ettertid endrer ikke på de faktiske forholdene. Å godta denne boten er det samme som å innrømme skyld ovenfor katteeierne og juristen som har bommet helt, vi snakker ikke om skivebom, men skudd i motsatt retning av skiva. Med å kontakte advokat er for å få en vurdering av en annen part på tolkningen som denne juristen har gjort, jeg mener de har gjort en grov feil med å ta lovteksten helt ut av sin sammenheng. At de i det hele tatt har brukt denne paragrafen i denne sammenheng er helt på trynet. Jeg kjenner jeg får unødvendig høyt blodtrykk av å lese dette.
  4. Hundelovens paragraf 28 meg midt i det brune smørøyet. Her har juristen lett etter noe å henge hundeier på, funnet en paragraf som "kanskje" passet. Jeg hadde kontaktet advokat med en gang, motanmeldelse og hele pakka. Ikke f*** om jeg hadde godtatt dette.
  5. Får komme med en liten oppdatering på fremgangen. Dette er som sagt første sessongen til hunden, blir mye prøving og feiling, til nå så synes jeg det har gått veldig bra. Den har hatt flere reveloser, fått skutt 2 rev for den. Noen hareloser har det blitt men det er ikke noe stort problem. Veldig spornøye, ekstremt spornøye, nesten så jeg synes det blir litt for mye. Selvstendig, jeg er vant med at hunden kommer inn til fører med jevne mellomrom såfremst det ikke er drev, men denne karen kan være lenge ute å lete etter spor, og det kan gå langt ut så hver gang jeg slipper hunden må jeg være psykisk forberedt på å måtte gå langt, har du en snev hjemlengsel lar du hunden være koblet og reiser hjem til mor... Det er nesten klin umulig å kalle inn hunden, kun når den ikke jobber med noe så har man kanskje en mulighet, kanskje... Stort sett så er nesen i bakken og da oppnåes ikke kontakt med hjernen. Nå er det kun bruke timer i marka som gjelder, fremgang ser jeg fra jaktdag til jaktdag. Savner litt mere kontakt med hunden i marka og at den ikke bryr seg så mye med de sporene som ikke er verdt å bruke tid på. Men det kommer...
  6. På tide å vekke denne tråden til livet igjen... Zeb 14 måneder og ligger i startgropen til årets revejakt.
  7. Polar

    Minkjakt

    Ingen som jakter mink lengre? Legger ut en liten snutt fra dagens økt.
  8. Satte morgenkaffen i vranghalsen denne morningen, den lokale nettavisen publiserer en artikkel om uetisk gåsejakt, selvfølgelig ett oppgulp fra Jenny og hennes bande NOAH. Er det noe vi ikke er bortskjemt med her i nord så er det for tidlig gåsejakt, vi starter jakta 21 august, og da er jo hovedtrekkene godt igang, om ikke over, etter noen få dager så er det bare ei og annen fjær igjen her. Link: Protesterer mot grågås-jakt Hovedpoenget til NOAH rammer alle som jakter gås i Norge, og jeg håper at dere tar dere tiden til å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet hos nettavisen vår, hadde vært utrolig gøy med en skikkelig oppbakking fra jegernorge som ett klart signal at vi ikke aksepterer svada.
  9. Aldri hørt om noe lignende, er jo rett slett mangel på intelligens, nesten så jeg har lyst å tro at trådstarter bløffer opp hele historien, for så J**** korka er det ikke mulig å være... Men desverre, trådstarter er nok en redelig kar og slike personer som hun dama skulle aldri ha vært i nærheten av dyr...langt mindre eie ett. Kjærringa skulle ha vært anmeldt for dyreplageri og standplassleder skulle hatt seg en kraftig tupp en viss plass for å ikke følge med på standplass.
  10. I forbindelse med det tragiske drapet på politimannen i Mo i Rana så kunne Tv2 melde at 3 våpen var registrert på siktete, men disse kunne allerede ha vært inndratt for 15 år siden, men ingen i Politiet kunne si dette med sikkerhet. Dermed så dro aksjonen ut med over 12 timer, og det tok 1 og halv time før de kunne hente ut avdøde. Politiet kunne bekrefte at de hadde funnet drapsvåpenet, en kniv, men ville ikke svare på om de hadde funnet disse våpnene før tidligst i morgen. I mellomtiden kommer Storberget på banen og varsler en ny gjennomgang av Våpenloven, hva med en gjennomgang av registret først? Jeg solgte ei hagle for noen år siden, gikk vel 2-3 år før det våpnet ble slettet fra våpenkortet mitt, og dette er neppe noe nytt for dem som har solgt og kjøpt våpen privat. Nå er kanskje tiden å få fokuset på den slette jobben Politiet gjør med våpenregistret. Edit: fikset noen skrivefeil, blir gjerne noe når man skriver noe i sinne. Har forøvrig sendt denne kommentaren til journalisten i Tv2 som faktisk stiller kritiske spørsmål ang våpenregistret.
  11. Er det neon "forskere" som påstår noe annet? Vi må jo ta vare på vår "særnorske" eller skandinaviske ulvestamme... vås.
  12. Rart dette her...jeg ønsker mårhunden velkommen og blir nærmest hudflettet. Men villsvin er ok? Hallo?
  13. En nærliggende sak er om ulven i Norge kan overleve som art uten at den må snylte (les: få hjelp fra) humanoide skapninger som passer på at ulv stammen blir tilførte nye individer gjevnt og trutt slik at det ikke blir innavl. Jevnt tilsig fra Russland hele tiden så jeg ser ikke problemet, forskerne kan si hva de vil, men ulven som er i marka i dag kommer/stammer fra Russland. Hørte også at den Skandinaviske Mårhunden er i kraftig vektst.
  14. Tror ikke det er noe problem å få tak i en alaska huskey i det prisleiet der, men om du får den som valp er en annen sak. De ser gjerne ann individene før de blir solgt. Men jeg vet av en som er litt over 1 år gammel som selges for 1500 kroner, så det er fullt mulig.
×
×
  • Create New...