Jump to content

eivmin

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eivmin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Mener at 38 kan fåes både som SAO og DA, så sjekk. 6 sekunder kan være litt leit med SAO
  2. eivmin

    Walther ssp-e

    Mener å huske at du bare skrur bort første steget 100% og deretter setter avtrekksvekta.
  3. Prøver du fra nettbrett eller tlf? Tror det er en bug som gjør at skytetid bare funker fra pc eller fra minIdrett appen. Har opplevd det sånn helt siden systemet ble introdusert. Har sagt fra til idrettens support mange ganger uten at det skjer noe.
  4. Vi har prøvd å innhente priser på et 25m anlegg fra både Sius og Megalink. Sius fulgte opp både på tlf og mail, med priser og ikke minst bra oppfølging når vi lurte på ting. Megalink måtte vi purre på flere ganger bare for å få en pris. Og når vi lurte på noe så ble det helt tyst igjen. Så med tanke på service så leder Sius stort så langt i min bok, men aner jo ikke hvordan det er i praksis. My 2c.
  5. Glem ammo da Poenget er at selv med "bare" banevåpen så er det mer behagelig å kunne ha bagen på ryggen. Og uansett, skal du ha med deg sko, hørselvern og kanskje to våpen og en kikkert så blir Pardini-baggen liten. Men det er jo bare å selge den igjen hvis du konkluderer med det samme. Eller så har Hipshot et godt poeng, hjul er fint.
  6. Min erfaring er at typiske rangebagger fort blir små når du skal ha med deg de originale koffertene, sko, kanskje en kikkert osv. Dessuten er det pes med en bag du ikke kan bære på ryggen selv om du ikke skal så langt. Ammo veier. Så en bag med lange håndtak/stropper så du kan bære den som en sekk er lurt. Har eid en bag veldig lik den pardini-baggen, men den ble til slutt byttet ut med 60 liter duffelbag. Noe ala denne f.eks http://www.outnorth.no/salomon/prolog-40-bag#Black
  7. Hva med Morini CM22 med alu sleide og alu ramme. Veier 800 gram-ish. Og Rink kan levere skjefte i XXS.
  8. Ervervtillatelsen funker som importtillatelse. Treffer du på en fersking på tollen så kan det være greit at våpenkontoret har skrevet "import" i margen på søknaden og gitt den ekstra stempel, men går fint uten. Kjører du gjennom Sverige så husk å registrer serienummeret på https://essext.tullverket.se/weapon/#/start
  9. Jeg mener å ha lest et sted at noen av Adidas sine løftesko er for stive og vil ikke bli godkjent ved en eventuell kontroll. Mulig jeg er på jordet, men tror det er lurt å sjekke litt Mener kravet er at forfoten skal kunne bøyes 22.5 grader ved 15 newton eller noe sånt. Selv har jeg et par Inov8 Fastlift som jeg er godt fornøyd med, uten å ha prøvde noe annet. Har du en xxl i nærheten så pleide de å ha de der i noen helt jævlige farger, til under 1000 lappen.
  10. Gjett hvorfor jeg endte på Matchguns Ingen norsk forhandler så vidt jeg vet, men du kan jo høre om Børselars har tenkt å ta det opp igjen. Ellers så svarer Stefano hos matchguns raskt på mail og sender deler uten problemer. Du kan komme enda billigere unna ved å kjøpe Mg5 fra Krale i Nederland. De er ikke akkurat verdens raskeste til å svar på mail og det hender man nå mase litt, men prisene er bra og det ordner seg til slutt. Har akkurat hentet en mg2 derfra. https://www.krale-schietsport.nl/en/match-guns-mg5-8312.html 905 eur for pistolen, ikke noe ekstra for eksportbehandling, 45€ i frakt. 950€ + 25% = 11122 pluss noen hundrelapper til posten for importbehandlingen.
  11. Fripistol er veldig gøy, så synes definitivt du bør prøve deg Men hvorfor tenker du at en eldre brukt modell er uaktuell? Mekanismen er enkel og er pistolen greit vedlikeholdt så er det ikke så mye som kan gå galt ved å kjøpe brukt. Har du mulighet til å prøve flere så er man tilbake til hva som passer hånden din best. Selv har jeg en Matchguns Mg5e, ene og alene for at jeg fikk den billig fra Danmark og at det ikke lå noe pent brukt på finn når habegjæret meldte seg. Fornøyd med den, men jeg hadde sikkert skutt akkurat like bra/dårlig med hva som helst annet.
  12. Hvis du har valget mellom å ha en klubb som er medlem begge steder eller to separate klubber, gå for to. Det gjør livet mye enklere med tanke på vedtekter, styrearbeid osv.
  13. Opplever at folk blir veldig forvirret når de skal booke skytetid. 3 av 4 som har meldt seg på stevne hos oss så langt har endt opp med å ringe meg. I den lille boksen som kommer opp så er det ikke veldig intuitivt at man må markere navnet sitt før man kommer videre. Du kan trykke "book" til krampa tar deg uten at det skjer noe som helst før du markerer navnet ditt Noe som enkelt kan fikses?
  14. Et billigere alternativ til rene pistolskytesko kan være vektløftersko. Sjekk ut issf world cup videoene på youtube så ser du flere der som bruker det. Selv skyter jeg i et par Inov8 Fastlift og er strålende fornøyd, uansett om det er psykologisk eller ikke Skal du ha rene skytesko så har vel Børselars Corami sko og Holstad i Sarpsborg skal i teorien ha Sauer.
  15. Håper dere får med dere dag også og ikke bare klokkeslett i den oppdateringen.
×
×
  • Create New...