Jump to content

ChristerL

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About ChristerL

  • Birthday 07/06/1990

ChristerL's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har prøvd å google meg fram til et tilfredsstillende svar, men internett har en lei tendens til å gi tvetydige svar, så da spør jeg heller her: Jeg er allerede betalende medlem i SOS, og jeg skyter regelmessig med egne pistoler på Oslo Skytesenter. Jeg har i det siste sikla litt på en Ruger 10/22, og lurer på om jeg har "det rette grunnlaget" for å kunne søke om en rifle i .22LR? Jeg er altså medlem av skytterklubb, og de tillater bruk av rifle i .22LR på banen, men er det noe "men" i lovverket jeg har oversett? Og vil det at jeg eier pistoler ha noe å si for en søknad for rifle? Ingening overrasker meg... Takk for alle svar!
  2. Takker for mange gode svar! Men det blir bare tydeligere og tydeligere at det blir vanskelig å få med våpnene inn i Sverige for så skyte på privat eiendom "bare for moro skyld". Så med mindre noen har en eller annen kjempeidé, så får jeg nyte ferien i de svenske skogene uten smell
  3. Men vil det være mulig å få godkjent inn- og utførsel når jeg ikke har noen bedre grunn enn at jeg skal skyte på privat eiendom? Kan jeg få avslag på det grunnlaget?
  4. Så hvis jeg har skjønt det rett, så trenger jeg ikke våpenpass dersom jeg toller dem ut og inn av Norge i en kort periode?
  5. Jeg skal på ferie til Sverige i sommer, og jeg skal bo på en stor eiendom hvor de stadig vekk skyter med hagle osv. Jeg tenkte derfor å ta med pistolene mine for å skyte litt ute i det fri. Jeg har prøvd å google meg frem til hva jeg trenger av tillatelser og skjemaer, men jeg finner forskjellige svar på politi.no, toll.no og her på Kammeret. Er det noen her som pleier å reise/har reist til Sverige med håndvåpen, og som i korte trekk kan fortelle meg hva jeg trenger å gjøre, hvilke skjemaer jeg trenger å fylle ut og hvilke instanser jeg må kontakte? Og kan man få tillatelse til å ta med seg håndvåpen kun for rekreasjonsskyting, eller må man begrunne utførsel/innførsel med jakt eller konkurranse? På toll.no skriver de også "Du bør også undersøke de svenske reglene knyttet til lyddempere." Jeg har prøvd å lese litt om dette også, men alle svarene jeg får er knyttet til jakt. Hvilke regler gjelder for skyting på privat eiendom?
  6. Jeg synes M&P er minst like enkel å modifisere, problemet er bare at det finnes mindre utvalg enn til Glocken... Da jeg skulle kjøpe, så hadde jeg egentlig bestemt meg for en Glock, men så fikk jeg kjenne på en M&P... Eneste minuset med min var avtrekket, men det tok 10 minutter å bytte... Kostbart, men absolutt verdt det! Lykke til med valget!
  7. Flott tips! Det hadde jeg ikke tenkt på, så får ta meg en runde i morgen! Noen som har forslag til skatebutikker i Oslo sentrum? Helst med god service, så det er mulig å få noe gratis
  8. Da skal jeg få et stykke griptape av en kompis som er hakket mer bevandret i skatemiljøet enn meg, så får vi se om det blir et akseptabelt resultat. Takk for alle svar!
  9. Jeg har en Smith & Wesson M&P9 som jeg har begynt å tukle litt med. Veldig fornøyd med våpenet, men det er jo alltid rom for forbedring! Jeg har en tendens til å svette en del i hendene, spesielt etter et par hundre smell. På nettet har jeg sett forskjellige løsninger på dette, men jeg er litt skeptisk til å gå løs på en relativt ny pistol med et brenneapparat, så jeg forelsket meg litt i Talon sine "klistremerker". http://talongungrips.com/grips/smith-and-wesson/m-and-p-full-size-.22-9mm-.357-.40-and-c.o.r.e..html Talon sender ikke til Norge, og har ikke funnet noe på Midway, Brownells eller andre steder. Noen som vet om det går an å få tak i disse for en stakkars nordmann? Eller har noen forslag til andre like gode/bedre alternativer? Lenker, bilder, tips og triks tas i mot med stor takk! Beklager dersom dette er feil forum
  10. Kanskje litt sent svar, men jeg prøver: Jeg bestilte nytt avtrekk til min M&P 9 fra Amazon, og da igjennom Gunny Gear (de var billigst). Ble sendt for over tre uker siden, og den blir nok liggende i tollen her hjemme en liten stund til. Jeg betalte (for Apex Tactical Forward Set Sear & Trigger Aluminium) ca 1100 norske, inkludert frakt. Momsen blir jo på rundt 250,-, og Posten tar seg vel betalt noe slikt som 230,- i "tollbehandling", fordi verdien er over 1000 NOK. Midway tar vel noe sånt som 2300-2400 for samme settet, hvis jeg ikke husker feil. Penger spart, men lang ventetid.
×
×
  • Create New...