Jump to content

lozine

Members
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lozine's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjenner ikke sh noe spesielt utenom som slede hunder. har malamute selv. Jakt instinktet på polare raser er ofte så sterkt at jeg ikke ville hatt dem løs. mine fungerer utmerket til bandhund. er det ikke noe regler om høyde på løshunder?
  2. Mulig du har det så fælt hjemme at du trenger å komme deg vekk med en god unnskyldning. men tror de fleste av oss skyter fordi det er utrolig gøy. som småbarnsfar synest jeg L3 er en utfordring å få med seg. men det går om man planlegger i god tid. Å fylle opp min 12 poeng per år er ellers ikke et problem selv her i vest i en travel hverdag.
  3. Dette han sier at det blir vanskelig å holde kontroll på ammo? sier han ikke egentlig at det ikke er kontroll på 6.5x55 siden det er ammoen i dfs? jeg gir dfs litt mer kredit enn det.
  4. Jeg skal stille i manuell open minor med en Mossberg MVP varmint i .223 med et micro rødpunkt. Fordelen tenker jeg er at de tar AR-15 magasiner.. kan virke litt slarkete i magasinbrønnen, men lader bra fra pmag. orginalmagasinet er rakkel og kan lage trøbbel.. Har også en MVP patrol i .308 med kompensator. de bruker AR10 magasiner som ikke er så dyr funker veldig bra med pmag der også. Hadde stillt med denne om jeg hadde hatt et skapelig sikte til den. Rapport kommer etter stevne.
  5. På påmeldingen står det bare semi open og semi standard
  6. bpk skal ha rifle stevne 15.06.15 og vist jeg kan låne rifle av noen, så stiller jeg. Jeg trenger poengene.
  7. Når jeg i sin tid begynnte med praktisk som det da het var det i hovedsak fordi jeg ville skyte rifle. jeg ser på meg selv først og fremst som rifle skytter, men synest all skyting er gøy. Jeg hadde en 9 mm som jeg brukte i felt, og trengte da ikke å ha eget våpen til praktisk.... økonomien var skrapt da jeg kunne søke på Rifle og derfor utsatte jeg dette. når jeg endelig hadde orden på økonomien igjen og skulle søke var de nye reglene akkurat kommet... så da var det bare å stille seg bakerst i køen.... siden jeg bor på Vestlandet og ikke har hatt muligheten å reise land og strand rundt å samle poeng er det fortsatt ikke blitt rifleskyting. Nå er det heldigvis flere stevner her og mulighet for nok stevne poeng. ... men jeg får ikke stilt på Rifle stevner fordi klubben ikke har utlånsrifle og jeg kjenner ingen som kan være med meg å låne vekk et våpen til meg på stevne... jeg nekter å kjøpe en mini14 til jakt siden jeg har jaktvåpen som dekker mine behov og vel så det. og manuell som jeg kunne stilt med noen av jaktvåpene mine har jeg ikke sett klasse for her. jaja.. får nok bruke mye tid på pistol siden jeg ikke får lov til det jeg virkelig begynnte for, så kansje en gang har jeg oppnådd de urimelige kravene for å få drive idrett...
  8. Det er en liten nyanse her. En ting er at det kan brukes i konkkuranse. en helt annen ting er om det er konkkuransedyktig. for de som bare vil Være med å ha kuler i luften klarer seg kanskje med et opphoret jaktvåpen, men om konkkuranse instinktet slår inn, så vil mange ønske å gjøre det beste de kan ved hjelp av en børse som er snekret sammen for formålet. og da holder det ikke med avslag fordi man har et jaktvåpen som kan i nøden brukes.
  9. om man ikke skal kunne bruke en jaktrifle til konkkuranse må forbundene som har konkurranser ha forbud mot dette. For njff vil det være tåpelig å måtte kjøpe en ekstra børse til jaktfelt selv om mange gjør det. For Dssn vil det være å skyte seg i den andre foten også. For poenget kan ikke Være å la det bli så vanskelig som mulig å konkurrere?
  10. Hadde lett tatt den der, men bulpup stokken hadde nok havnet for salg igjen. ulovlig å bruke men lovlig å selge. ulovlig til bruk =ubrukelig. har forresten en ledig plass i garderoben men har andre prosjekter forran dette...
  11. Man skyter som oftest 2 skudd i hver blink. så da er der en fordel å ha minst mulig bevegelse i pipen slik at 2 skudd kan komme raskest mulig med gode treff.
  12. Det har vel helst med smak og behag, og hvordan man er "skrudd" i sammen.
  13. Noen av disse som er ledig for salg?
  14. Det er jo helt fantastisk at ressursene står i kø for å Gjøre en innsats. la oss håpe man kan bringe dette med inn i fremtiden.
  15. laget kolbeforhøyer i kydex. montert kikkert med høy forstørrelse og bestille demper i min .308
×
×
  • Create New...