Jump to content

wrangler

Members
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

wrangler last won the day on June 2 2017

wrangler had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wrangler's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

27

Reputation

  1. Da dukket det opp en 600 i posten her i går. Vært og plaffet ut noen skudd i dag med åpne sikter + diopteret. Funker knall selv for en eldre herremann med briller. På moderate hold iallefall. Veldig morro. Mating og utkast funket glimrende og rifla var overraskende snerten ,velbalansert og god å skyte med. Har lenge hatt lyst på en slik men trodd de var tunge og klumpete men der tok jeg skammelig feil. Vekt 3,2 kg. Denne er produsert i 1968 og finish bedre enn forventet. Om noen har ett vanlig “jaktavtrekk” er jeg interresert.
  2. Takker for det stigamundsen. Det var oppklarende info. Bare att mine er i stål, men de ble kanskje laget i både stål og alu. Har nå iallefall en ledetråd og lete videre på
  3. Ja er vel brekkvåpen jeg tenkte først også, men da hadde vel bare den ene ringen hatt rekylklakk? og hvor måler man svalehale sporet egentelig? I topp eller bunn på sporet ? Tenker da baser da ringene jo er justerbare pga strammingen.
  4. Ja var de rekylklakkene på ene halvdel jeg stusset på også. Under bilder av en standard weaver typ ring som viser hvor smekre disse ukjente er i forhold.
  5. Synes de matchet den lille Leupolden fint
  6. Nylig kjøpt en eldre Leupold kikkert og med den fulgte det med noen ringer som for meg er ukjente. Disse er i stål og ser ut til å være av skikkelig kvalitet. Mye smalere spor en weaver o.l. Mulig de er til en salong eller kombirifle. Noen som vet fabrikater på disse? Lurer da jeg virkelig kunne tenkt meg å få tak i baser til de.
  7. I morgen skal det åpnes uten bønn. Gris på åte nå på torpet i Aremark igjen Å bare på ert har den stått der i flere timer nå
  8. Skal ikke uttale meg skråsikkert på merke da all merking er innvendig. Kjøpte det på xxl for en del år tilbake. De som selges der i dag ser like ut på utsiden men var annerledes innvendig i døren etter hva jeg kan huske.
  9. Og klok av skade ett lite tips til dere som fortsatt får åpnet skapene deres. Ta bilder og sett dere inn I hvordan låsemekanismen virker så er det mye lettere å feilsøke eller eliminere feilkilder den dagen “banken” er stengt og du står på utsiden og knakker på døren. Det er faktisk ett kjempeproblem og kan bli dyrt å havne i en slik sitvasjon. Veggen i huset der det var bolted fast er ødelagt og skapet går antageligvis tapt. Pluss at en etterlengtet jakttur eller to går I vasken. (Selvfølgelig villsvin på viltkameraene mine to netter på rad nå) Skapet mitt har heller ingen merking av type eller fabrikat på utsiden, alle merker er innvendig. Så om du ikke husker merke og type er heller ikke google din beste venn lengere.
  10. Var i en butikk i dag og kikket på samme skapet. Trodde jeg lukket opp dørhåndtaket fult, men den gang ei. Mangler ca 45 grader for å vri håndtaket helt til åpnet posisjon. Så her er det noe som sperrer. Greia er bare at denne mekanismen er i en lukket boks på innsiden av døren så tror ikke noe av innholdet i skapet ligger i veien og forårsaker dette.
  11. Det er ikke låsen som er problemet. Men at “dørhåndtaket” ikke lurker opp døren.
  12. Takk for svar. Status nå er at jeg får lånt meg ett boroskop i morgen. Prøver da å gå inn igjennom festehullene i bakveggen og se om noe har kilt seg fast noe sted. Dette blir siste forsøk før jeg går til brutalere metoder.
  13. Ikke prøvd med låsolje eller 556 nei. men panket og slått som bare f... Ikke samme flaksa som deg Ranger#44 Har nå revet/brekt skapet løst og veltet det alle veier, tilogmed snudd det på hodet uten hell. Tror dermed ikke det er noe som ligger i veien men rett og slett mekanisk svikt. Låse/vrimekanismen sitter I en lukket boks på døra. Bare runde sylindere som går ut i siden for låsing.
  14. Problem her nå. Får ikke åpnet det minste våpenskapet mitt. Låsen fungerer fint men låseboltene går ikke helt tilbake når jeg vrir om håndtaket. Har panket og slått med gummiklubbe o.l men ingenting hjelper Vurderer å bryte det løst og gå på med vinkelsliper... Noen som har gode råd? Kan dette være noe som dekkes av innboforsikringen?
×
×
  • Create New...