Jump to content

amatør

Members
  • Posts

    8,545
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

amatør last won the day on April 11

amatør had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

6,971 profile views

amatør's Achievements

GreatGrandMaster

GreatGrandMaster (16/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

1.7k

Reputation

  1. Ja. Jeg skrev et spørsmål til @Vargen. Jeg stoler på at han vet hva han snakker om, og han bekrefter at en jeger eller skytter kan få registrert våpen på affeksjon, uten at det er begrensninger. Men i det vil være tilfeller hvor den som arver våpenet ikke er jeger eller skytter, og kan få restriksjoner på bruk. Mitt spørsmål til @Vargen og til andre som vet dette er, kan En jeger med egne våpenkort, låne et slikt registrert (affeksjon) våpen med utlånserklæring og bruke det da til jakt? Spørsmålet er ikke til deg @Per-S, så jeg håper du lar være å svare. Grunnen til at jeg dro frem kona som et eksempel er at jeg kjenner til en jeger, som har en kone som har registrert jaktvåpen etter sin far. Kona har ikke jegerprøve, er ikke skytter og har ikle vært i militæret. Kan jegeren låne disse våpnene med utlånserklæring?
  2. amatør

    Håndkikkert.

    Min favoritt er en Zeiss Victory 8x32 FL Kjøpte den i et opphørssalg, så jeg fikk den til en god pris. Størrelsen og vekt er det som gjør den til favoritt.
  3. Det er du @Per-S som forvirrer. Spesielt med ditt første innlegg når det du skrev ikke lenger er riktig.
  4. Dette var ille: https://www.heckler-koch.no/våpendeler1/mr223/tilbehør/harris-bipod-adjustable-from-23-33-cm-124629-p0000088558
  5. Vi har hatt denne tråden i mange år, men i går kom jeg over noe som er stikk motsatt, dårligere pris har jeg aldri sett, så da tenker jeg vi trenger en slik tråd. Reglene er tilsvarende som i den andre tråden.
  6. Nei, det er konas far, som eide denne hypotetiske drillingen. Det er kona som er i rett nedadgående linje, ikke mannen, slik det står i forskriftens §5-4 Dette var ikke svar på spørsmålet.
  7. Nei, jegeren i huset får ikke registrert det våpenet på seg selv, han har selvfølgelig allerede full våpengarderobe. Men spørsmålet var til @Vargen
  8. En mulighet er jo at en jegers kone, som ikke selv er jeger eller skytter, kan registrere jaktvåpen med affeksjon som begrunnelse. Vil da ikke jegeren i huset da kunne låne våpenet, og bruke det på jakt?
  9. Dette har vært diskutert før. Det er ikke slike begrensninger lenger.
  10. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=345805622 Omtrent innenfor budsjett Eneste som da oppfyller begge disse utsagnene er da 50 mm. Nå er ikke dumt, det finnes svært mange modeller med akkurat den diameteren.
  11. Du er litt utydelig. Når du skriver maks 50 mm, så oppfatter jeg at du kan leve med 50 mm, men helst ønsker mindre. Eller er det 50 mm du egentlig ønsker deg?
  12. Du får sende en e-post til det andre foreslåtte selskapet. De skriver: OBERFLÄCHENBEARBEITUNGEN Schleifen, Polieren, Brandlackieren, Brünieren aller Arten von Flächen. http://www.optikservice-schilling.de
  13. Ikke innenfor budsjett, men… https://www.schmidtundbender.de/en/products/hunting/3-18x42-meta.html
  14. Bortsett fra at den ene har dobbelt justeringstårn, ser du noen forskjell?
×
×
  • Create New...