Jump to content

Glensen

Members
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

About Glensen

  • Birthday 08/01/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Glensen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Akkurat det samme tenkte jeg. Jeg har nok farlige magasin til at jeg kan låne ut til flere som trenger for å kose seg.
  2. Har det da vært en forandring på søknadene en gang i tiden? Dersom det er tilfelle må jo vi i sandnes handle mer våpen, slik at politiet får begynt på sitt lager av nye ervervsøknader før de blir forandret igjen!
  3. Haha. I Sandnes har de faktisk med kulepenn strøket over 6mnd og erstattet det med 12mnd på søknadene du kan plukke med deg fra hyllen der. De er vel lei av at folk ringer og maser om å få utvidet med 6mnd ekstra...
  4. Dette er jeg fullstendig enig i, og har praktisert ved flere valg i Norge. Stemmer du blankt har du hvertfall tatt ett standpunkt og viser dette med din blanke stemme.
  5. Dette har jeg tenkt å foreslå flere ganger, men latt det ligge av grunner jeg kommer til å forklare straks: Vi burde arrangere en demonstrasjon. Selvfølgelig fredelig og med totalt fravær av våpen. Eller fakkeltog... Grunnen til at jeg har holdt tilbake er at det er stor fare for at oppfattelsen av en slik demonstrasjon/fakkeltog vil bli: VeGe.no -Våpendesperadoer prøver desperat å beholde sine krigsvåpen. Takbladet.on: -Bønder griper til høygaflene for å få lov å drepe ulv og ikkebygdinger. Aftenpoften.enno: -Bygdetullinger raver rundt i Ochlos gater og bare ber om å få sine våpen inndratt. Eller enda verre, jeg er den eneste som dukker opp (jeg mistenker nemlig at det ikke kommer til å møte så mange til ett slikt arrangement): Aftenpoften.enno: -Bygdetulling raver rundt i Ochlos gater og bare ber om å få sine våpen inndratt. Men jeg føler at tiden kanskje er inne for å gjøre mer enn å skrive brev og e-poster, da disse stort sett blir avfeid med standardsvar fra de man addresserer. Og ingen i Norge utenom våpeninteresserte vet om hva som foregår på grunn av null mediedekning. Jeg prøver meg av og til med en liten diskusjon med folk som ikke er våpeninteresserte. Forklarer at dette føles (og ER) en urettmessig inngripen i mitt privatliv og at jeg egentlig ikke eier våpnene til tross av at jeg er både lovlydig og sikkerhetsklarert av både Norge og NATO. Har siden november 2016 ikke engang prikker på førerkortet mitt! Får bare trekte øyenbryn og skeive smil til svar. Dersom dette kunne kommet mer frem i media hadde vi kanskje fått mer sympati i befolkningen for øvrig og politikerne ville hatt større problemer med å innføre dette flatt. Hva kan vi gjøre for å få hjelp av ikke-våpeneiere?
  6. Challenge accepted! Hvis noen stiller skap og vegg til disp, send meg PM.
  7. OK, så det betyr i utgangspunktet at den til en hver tid regjerende makt i Norge bestemmer hva de skal mene i en sak? Da blir det jo interressant å få greie på hva de faktisk har føringer på å mene.
  8. Da er det vel kanskje gjengen under "Justice and home affairs" som er mest aktuelle? En ting jeg legger merke til er at dette er navn jeg aldri har hørt om og stillinger jeg ikke visste eksisterte. At disse ansatte(!) sitter og forhandler i EU på våre vegne finner jeg ganske hårreisende. Hvem er det som ansetter disse? Hvilket politisk ståsted har de? Hva er deres kompetanse? De skal mest sannsynlig ikke jobbe ut fra et politisk ståsted, men alle har ett, og det VIL påvirke hva du mener som counsellor...
  9. Glensen

    Savage A17 - Norge

    Finner den ikke på Schou sine sider. Noen som vet noe mer?
  10. Men nå skal man ikke svelge rått at det er snakk om skarpe granater. Jeg og har håndgranater, artillerigranater og bk-granater. "Glemmer" tv2 å skrive at alt dette er uten sprengstoff den dagen politiet finner det for godt å beslaglegge mitt, ser det jo mye mer spenstig ut med en gang. Det samme skjedde jo for ikke så mange år siden da Rogalands "avis" skrev det samme om en våpenhandler som vitterlig driver butikk enda.
  11. Nå må du ikke glemme at det finnes land her i verden som står helt utenfor EU. Man MÅ ikke gjennom tollmuren for å få solgt varer. At pund og børs faller ser jeg på som helt naturlig, da dette skjer for første gang og utfallet synes noe uskkert. Gi det noen uker, så er alt ved det normale der igjen, bortsett fra at EU begynner sin kollaps. HAPPY DAYS!
  12. Kom på at jeg har lest noe om garasje og våpenskap på NROF sine sider. http://www.nrof.no/AKTIVITETER/SKYTEREGLEMENTER-FOR-NROF/Anskaffelse-av-vapen/Plassering-av-vapenskap Da er det punkt 4 som er interessant: Har han en egen separat dør fra garasjen og direkte inn i huset? Og hva betyr egentlig den setningen? Det står øverst i artikkelen at NROF har vært i kontakt med politiet som igjen har tatt opp temaet med POD, så regner med at det har kommet et svar fra POD en gang i tiden til ett eller annet politidistrikt.
  13. Dersom enhver ar-variant er ett drapsvåpen så er vel enhver mannevariant en drapsmann? Dette uten å ha drept noen?
×
×
  • Create New...