Jump to content

LevAndropov

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About LevAndropov

  • Birthday May 22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LevAndropov's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har akkurat fått testet TE-Titan standard kompensatoren nå, tok litt tid å få tilpasset den hos børsemakeren, kjøpte den forresten også på finn. Så vet ikke om "de" selger den der i førsteomgang? Men når det kommer til kompensatoren så fungerer den helt knall, riflen står helt stille og trengte ikke å justere de 2 hullene heller. De fleste som ser den lurer mest på hvordan den er laget. Ser jo kanskje litt rart ut med 45 graders baffere inni en sylinder, blir nesten som et modellskip inni en glassflaske. Det i seg selv er jo umulig, så når noe umulig er mulig så klager så absolutt ikke jeg på resultatet Så må si jeg er fascinert over hva en slik 3D-printer får til i disse dager. MiniEntusiast jeg kan i hvert fall anbefale denne standard kompensatoren veldig
  2. Jeg var på skyttebanen og da så jeg en som hadde en 3D printet kompensator, jeg har sett mange forskjellige bra compensatorer til AR 15, men denne var virkelig effektiv. Den hadde 3 veldig effektive porter og ett slags framkammer som var rett etter munningen og i det var det 2 hull, ett rett opp og ett til høyre, disse hullene kunne justeres slik at all vipp opp og til siden kunne fjernes. Husker dessverre ikke hva den het da..... men den ville jeg ha anbefalt, skal ha en slik nå på min må bare finne ut av hva den heter. Noen som vet hva jeg snakker om?
  3. Vet! Alltid like gøy å dra på banen og se alle som må vente i både 10 og 15 minutter før de kan skyte ny serie fordi demperen er alt for varm, mens jeg nesten ikke trenger å vente i det hele tatt Du får ta til takke med jernsiktene enn så lenge da
  4. hehe Tro meg, du kommer ikke til å angre Gratulerer med helt knall demper!
  5. Kjøpte selv en slik TE-Titandemper for noen år siden, og for en demper! Var skeptisk nettopp med tanke på at den er lagd i en 3D-printer, men har aldri vært borti en demper som har vært så solid før! Tåler alt, og mirage er nesten ikke et tema med denne demperen, ettersom den blir svært fort avkjølt! Kan så absolutt anbefale denne
  6. Hva slags ammunisjon benytter du deg av?
  7. Ganske lite spesifikt av meg, mener jo så klart kammeret, ja! Våpenet tilhører ikke meg, men kompisen jeg var og skjøt med. Men tenkte bare å hjelpe han litt. Våpenet er kjøpt brukt, og var visst modellen som kom etter den det visstnok hadde vært en del trøbbel med. Ikke at det sier meg noe mer enn at det ikke er den eldste og heller ikke den nyeste Men når våpenet ble testet for første gang på skytebanen, så presterte den med noen av de verste samlingene jeg hadde sett. Det varierte fra skivebom til 5'ere og 10'ere samme hvor midt i skiven det ble siktet. Våpenet ble derfor sendt inn til børsemaker, som konstaterte at det manglet en pakning mellom løp og stokk som forårsaket den dårlige presisjonen. Våpenet ble reparert og testskutt på 100m hvor den fikk samlinger på 50mm, som ikke er noe annet enn forventet av en mini-14. Feilen med hylsen som har satt seg fast i kammeret skjedde på første skyting etter at kompisen min hadde fått børsen tilbake igjen fra børsemakeren. Har vanskelig for å tro at denne feilen og turen hos børsemakeren har noe sammenheng siden det kun ble byttet en pakning, og derfor ingen fikling ved kammeret. Riktig som Erlend Meyer sier at det er snakk om 223 kaliber.
  8. Takk for svar! Skal prøve den metoden du snakket om, og krysse det som krysses kan for at det går. Men er nok egentlig mest interessert i å vite hvordan noe slikt kan skje. Når det kommer til patronspill, så vet jeg faktisk ikke hva det er Når du nevner for små patroner, snakker du da om selve prosjektilet , eller hylse+prosjektil? Er ikke demper på våpenet, så for mye trykk er vel ikke problemet.
  9. For å gjøre en lang historie kort, så var jeg på skytebanene i går med en kompis for å skyte med Ruger mini 14. Vi benyttet oss av American Eagle ammunisjon, og det første magasinet ble tømt uten nevneverdige komplikasjoner. Nytt magasin ble fylt opp og det var på'n igjen. Men midtveis i dette magasinet sa det helt stopp, og våpenet ville ikke kamre. Patronen ville rett og slett ikke gå langt nok inn, så det virket som det var noe i kammeret som gjorde at patronen ikke kom helt inn. Da vi tok en nærmere kikk på løpet så vi dette: Vi kom i hvert fall fram til at den gull-aktig ringen som så vidt skimtes inni løpet, ikke skal være der. Etter mye diskusjon på hva dette kunne være, så fant vi tilslutt en "tomhylse" på bakken som gjorde at vår mistanke gikk mot at det måtte være en hylse som hadde satt seg fast i kammeret. Tomhylsen vi fant på bakken så nemlig slik ut: Kanskje litt vanskelig å se det på bildet men det viser i hvert fall en hel hylse med kule, hvor det har skilt seg fast en avrevet tomhylse utenpå. Så spørsmålet blir da om det faktisk er tilfellet at en hylse kan sette seg fast slikt i løpet, og hvordan man eventuelt kan fikse et slikt problem?
  10. Var da en tur på skytebanen i går, riktignok for hagleskyting, men tok også med meg BLR'en for å få testet ut Sellier&Belliot ammunisjonen og Barnault ammunisjonen. Ble nok dessverre litt ivrig med hagleskytingen, så det var for mørkt å skyte på skiver med BLR'en. Men kunne jo ikke dra "tomhendt" hjem, så prøvde heller fire skudd av Sellier&Belliot ammunisjonen og fire skudd av Barnault ammunisjonen for å se hvordan den cyclet. Med Sellier&Belliot ammunisjonen cyclet den veldig bra på alle fire skuddene. Når det gjaldt Barnault ammunisjonen så ville av en eller annen grunn ikke de to første skuddene gå av, men de to resterende gikk det fint med. Barnault ammunisjonen cyclet også bra på de to siste skuddene, så foreløbig lover det bra. Da gjenstår det bare å se hvordan "de" presterer mot skivene
  11. Men da kommer 1000kr-spørsmålet! Hva er egentlig den faktiske forskjellen mellom 308 win. og 7.62x51? På feks wikipedia og andre nettsider er de nøye med å spesifisere at det er en forskjell på disse to kalibrene, men ikke hva denne forskjellen er.
  12. Halvautomatiske våpen går vel etter samme prinsipp når det gjelder roterende sluttstykke, men er "de" virkelig like kresne på ammunisjon som BLR'en? Jeg forbinder i hvert fall ikke halvautomatiske våpen som våpen som er kresen på ammunisjon.
  13. Har da kommet meg hjem igjen fra jakt og fiske messen på Elverum, som i seg selv var helt fantastisk, og kan anbefales på det sterkeste! Da jeg var der kjøpte jeg i hvert fall med meg en pakke på 50 skudd fra Sellier & Bellot til 6.50 per skudd, og en pakke på 20 skudd fra Barnaul til 4.50 per skudd. Er litt skeptisk til Barnaul ettersom det er russisk produsert ammunisjon som ikke har hatt allverdens av rykte på seg, men det skader jo ikke å prøve Skal prøve å komme meg opp på banen en gang denne uken å få testet ut ammunisjonen Har du forresten funnet deg noe forhandler eller privatperson som selger BLR?
  14. Takk takk! For å være ærlig så har jeg ikke fått skutt så mye med den ettersom jeg nettopp har kjøpt den. Så har nok ikke gått mer enn 50 kuler ut av det løpet. Kjøpte det brukt av en våpensamler, men hadde aldri vært brukt før. Til å være en 94-modell så er den i utmerket stand. Fikk med en pakke Federal Classic 180 gr. da jeg kjøpte den, men etter et par runder med de. Så hadde jeg ikke så veldig mye pent å si om den ammunisjonen. Ladearmen var forferdelig tung å få ned, så dette var absolutt ikke noe ammunisjon som BLR'en likte. Som sagt, prøvde jeg derfor 150 gr Norma Jaktmatch, som jeg vet andre har anbefalt til dette våpenet. Det gikk mye bedre. Her er et bilde av de siste fem skudden hvor jeg benyttet meg av Norma Jaktmatch: Avstand; 100 m Da jeg kjøpte ammunisjonen før på dagen, og sa jeg skulle ha det til en BLR. Så fikk jeg beskjed om at jeg måtte være forberedt på at den ikke hadde så god presisjon på grunn av sitt korte løp. Men den samlingen der er mer enn bra nok for meg. Når det kommer til treningsammo, så er jeg litt usikker på hva jeg vil benytte meg av. Jaktmatch'en vil helt klart bli for dyr i lengden å trene med, så må nok finne et billigere alternativ I første omgang vil jeg nok prøve Sellier & Bellot sin treningsammo. Men BLR'en er, som sagt, kresen på ammo, så det gjenstår å se om den vil være venn med Sellier & Bellot. Nå vet jeg heller ikke hvor i dette langstrakte land du bor, men hos jaktdepotet i Drammen så står det i hvert fall en BLR. Litt usikker på kaliber, men tror det er 30-06. Så hvis du bor i nærheten, så anbefaler jeg deg å ta turen for å se på den.
  15. Som nevnt tidligere i denne tråden, så var jeg i utgangspunktet litt skeptisk til Browning BLR. Riktig nok deres take down versjon. Men klarte ikke helt å slå fra meg tanken om å skaffe meg en, så det endte som det måtte gjøre at jeg ble en stolt eier av en Browning BLR i 308W. Presisjonen har jeg ikke noe å si på, og at den også tar spisse kuler er et kjempe pluss, spør du meg. Den er riktignok ganske kresen på hva slags ammunisjon man bruker. Som feks nato ammounisjon er ikke noe å anbefale, da ladearmen blir alt for hard å få ned. Men med 150 gr Norma Jaktmatch går ladearmen som kniv i smør. Når jeg valgte kikkertsikte var jeg opptatt av å ha noe som ikke var så veldig dominerende, så endte opp med å sette på en Leupold VX-3 1.5-5x20mm. Så langt er jeg strålende fornøyd med det valget.
×
×
  • Create New...