Jump to content

pejo

Members
  • Posts

    503
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pejo's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hei Jeg har en slik selv. Med 12/70 - .308. Min vurdering som hjemme lader var at dette ble kjempefin kombi. Jeg fikk åpnet haglepipen fra full trangboring til ca1/4. Og har kjøpt hurtigmontasje til kikkert. Disse kom ofte i pakker med haglepipen og kombi sett, sterkt medvirkende årsak til at jeg kjøpte min.
  2. Er vel få som slår denne mht pris, og funksjon, eneste minus er kanskje vekta, men sett på et lett sikte så bør det være greit nok.
  3. Tror de færreste her inne har håndtert begge så nøye at de kan si noe om så nøye tilpasning på dette. Gjelder det begge nye våpen?
  4. Morgan tenker på Agdars Sportsfiske, han har ikke bue utstyr lenger.
  5. Nei, vet ikke om noen......
  6. En har jo erfart slaktere som i første eller andre dagen i hjortejakt ikke vil kjøpe kjøtt fordi de allerede hadde alt hjort kjøtt de trengte. Dette er noen år tilbake og vedkommende forretning er lagt ned og eier er pensjonert. Det er ikke et helt nytt fenomen. Med de hjort bestandene som er nå i forhold til tidlig 80-tall vil jeg tro at tjuvfelling har tiltatt.
  7. Takker for gode råd, tar kontakt med Humlekjær etter påsken.
  8. Hjem / BUER / JAKTBUER / JAKTBUER JUNIOR / HOYT Compound Bow Ruckus Junior 2014 Enn denne? Han er 12, og har en yngre bror som kommer etter....
  9. Er det noen som har testet denne og kan gi noen tilbakemelding. Tenker på ny bue til jr og han bør være passe stor til denne. Har selv for lite erfaring til å vurdere buen. Den ser ok ut, men .....
  10. Kjøp en 452 America denne har rett stokk og slank pipe. Går så det griner. Kapp stokken og monter justeringsløsning. Det funker. Guttungen er 12 og har brukt sangen siden han var 8. Snart tar nestemann over. Skal gjøre det samme med en .223.....
  11. @seawolf: Jeg har også en slik grå stokk på min Remington, en seven KS. Mener at det er en HS presicion- produksjon fra noen år tilbake. Tror også at Kimber leverte med GS-stokker den gangen.
  12. Spesielt med tanke på når det er sol opp og ned i nordlige landsdeler. Jakt slutt i oktober i praksis. Almanakken sier når det er soloppgang. ...
  13. Du vil komme langt med et klassisk 3-9*40 på den rifla.........
  14. Jeg har vel nevnt ved tidligere anledninger min erfaring med tunge kuler og n-202 eller borg N-140. 60 - 63 grs kuler gikk kjempebra. Passe hastighet til konvensjonelle kuler.
  15. 12zulu: jeg leste at trådstarter skyter på 914m....
×
×
  • Create New...