Jump to content

Mailman

Members
  • Posts

    414
  • Joined

  • Last visited

About Mailman

  • Birthday 02/16/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mailman's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

61

Reputation

  1. Den finnes nok,men de har tydeligvis ikke brukt den i denne artikkelen. Ting begått med ulovlige våpen er ikke så gøy å skrive om,for da kan man ikke rope på enkle løsninger. Når det gjelder HV våpen som de åpner artikkelen med,så var det ikke en rekke drap med disse på begynnelsen av 2000 tallet,det var ca ett i året mellom 1986 og 2002
  2. Kan og være en god ide å bestemme deg for hvilken klasse du skal bruke du skal bruke den i. Skal du skyte production/production optics,så er det velg fra liste som gjelder. Det er stort sett rikelig med anledning til å få prøve det fleste pistoler i skytekretser,så ta den tiden du trenger til å få prøvd ut alternativene.
  3. Mente ikke at tempoet generelt skulle ned,men at tiden mellom skudd en og to gjerne må litt ned vist skudd nr to koster han mye på resultatlisten.Vist det er tilfelle,så er det jo en ganske åpenlys ting å trene dobbelskudd til man er der man vil være. Nå har jeg skutt mest Nrof L3 skyting de siste årene,og der straffes dårlige treff/bom hardere,så er litt farget av det.
  4. Vist det er treffene dine som sender deg "south of heaven"(fikk endelig brukt en Slayer referanse),så er jo det ett godt sted å begynne. Tørrtrening på avtrekk hjelper,men det må verifiseres.Vist problemet er den typiske komboen alfa-delta,så er tempoet ditt litt for høyt,da må du litt ned i skytetempo.
  5. Rare ting skjer tydeligvis. Melkeplassen er vel den mest sentrale vist du skal busse deg opp.
  6. Da er innendørshallen på Bildøy(Straume) alternativet ditt. Den er Sartor skytterlag som drifter den vist det ikke har skjedd noe rart de siste årene.
  7. Kan og være at karen bare tok utrykket "riding shotgun" litt for bokstavlig....
  8. Så alle her inne er en gjeng bullshittere,mens YT er den hele,fulle og objektive sannhet?
  9. CDI Precision Gunworks for å være pinelig nøyaktig. https://snipercentral.com/cdi-precision-gunworks-dbm-bottom-metal/ Hjemmesiden er non-op,og det ser ut til å ha vært litt problemer etter at eieren dro til den evige standplass i 2019,men det ser ut som det er mulig å bestille der fra.Anmeldelsen her er fra 2021.
  10. Dette er jo en ganske søkt problemstilling egentlig. Når jeg drar på pistolbanen tar jeg stort sett bussen,så fra jeg går hjemmefra til jeg kommer hjem,så ligger pistol og ammo i samme sekk,som jeg enten har på ryggen eller mellom beina.Er dette da ulovlig?Skal jeg kun ta med våpen,og så får samboer komme inn med ammo ti minutter senere?Det er jo ingen steder i en bil du kan legge ammunisjonen der den ikke er lett tilgjengelig for deg selv. Om det tar fem eller femten sekunder å finne den frem er helt uvesentlig.Reglene for transport av våpen er jo der for å hindre at de blir stjålet,ikke for at de skal være vanskelig tilgjengelig for eier. Nå er det jo ikke dermed sagt at det er jævlig lurt å ha pistolen(e) liggende løst i en remapose i passasjersetet med åtte fullladde magasiner til selskap.
  11. Til meg sa han "ja jeg vet du er edru,men jeg kjeder meg så jævlig". Klokken var ish 0500 søndag morgen,og jeg satt i bussjåføruniform på vei hjem fra jobb.
  12. Så de har Glock 45 som standard tjenestepistol,og Glock 43/43x når de skal undercover i speedo. De har ikke kjøpt Glock 17 i det hele tatt?
  13. Ett tohåndsvåpen vil i de aller fleste tilfeller være bedre. @M67 sin metode er overlegent best vist det kun er slasker i rommet,men den er ikke helt innenfor i fredstid.
  14. Det koker vel ned til at de beste sauerskytterene er bedre enn de beste 416 skytterene. Politiet sine skarpskyttere har nok dessverre ikke tid til å trene like mye som disse gjør,så de vil nok være raskere med halvauto.
×
×
  • Create New...