Jump to content

Kimbern

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Kimbern's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Jeg har en Smith & Wesson M&P 22. Den går litt til venstre, og kan kun reguleres horisontalt på baksikte. Er det noen som har gode sikter på sin M&P? Jeg har forstått det slik at siktene går overens på disse, slik at siktene på en grov M&P kan brukes på min 22 M&P. Er det korrekt? Hvor er det beste stedet å bestille sikter som er gode, og som kan skrus rett på min Smith & Wesson M&P 22? Brownells? Noen som vet om andre brukbare utstyrssider det er lett å bestille fra? Takker for all hjelp der ute
  2. Hei! Jeg trenger en stor, gjerne polstret våpenbag til håndvåpen/ammo og utstyr. Vil ha topp kvalitet, og den må gjerne koste litt. Vet at XXL hadde Dillon Range bagger tidligere, men ingen fører dem så vidt jeg vet. Noen som vet om noen brukbare?
  3. Hei alle sammen! Er det noen som har erfaring med Ruger 10/22 take down? Er den enkel og rask å sette sammen og holdbar? Er dette en model å satse på, eller den "vanlige" modellen å foretrekke?
  4. Hvordan er avtrekket sammenlignet med fks Glock eller evt. 1911`er av god kvalitet?
  5. Hei alle sammen! Er det noen som har erfaring med Sig Sauer Classic 22? Jeg vurderer sterkt å kjøpe en. Denne kan ikke sammenlignes med Sig Sauer Mosquito. Takker for innspill.
  6. Hei. Når det gjelder slukstenger, er Shimano og Berkley å anbefale.
  7. Hei alle sammen. Jeg er på jakt etter en 22. pistol, av god kvalitet, som er full-sized og med aluminium sleide, gjerne polymerramme. De tre jeg har funnet som jeg tror vil falle i smak, er Tanfoglio Force 22, S&W M&P 22 og Sig Sauer Classic 22. Er det noen der ute som har prøvd, evt bruker en eller flere av disse 3 pistolene? Hvilken er å foretrekke når det gjelder holdbarhet? Sig Sauer er dobbelt så dyr som S&W, så den er vel best "på papiret". Setter pris på innspill skytefrender
  8. Høres ut som en plan karer! Tusen takk skal dere ha for råd og inspirasjon!
  9. Flott sagt! Hundre prosent enig. Her gjelder det også å stemme riktig parti.
  10. Nei, det har du jammen rett i, leste om den på linken du gav meg. Denne er midt i blinken, har alltid ønsket meg en SIG, men har hørt at Mosquito er søppel. Jeg ringer dem angående denne Sig P226 Classic i morgen. Tusen hjertelig takk skal du ha!
  11. Denne p226 Sig 22 er ikke det samme som Sig Mosquito 22?
  12. Takk AWS, for et knalltips!! Hvem i Norge kan skaffe den mon tro? Den er nok betydelig bedre enn S&W M&P 22 vil jeg tro.
  13. Jepp, fikk mail fra S&W i USA i kveld om at sleiden på M&P 22 er aluminium. Takk skal dere ha!!
  14. Hei alle sammen! Er det noen der ute som vet hvor man få tak i mild fabrikkammo til 45 acp? For noen år siden fikk man kjøpt milde behagelige patroner, mens nå går det i 230 grains på de steder jeg har sett. Jeg vet det beste er å lade selv, har alt utstyret, men ikke kompetansen enda og gutsen til å sette i gang. Og i mellomtida hadde det vært greit med litt snill ammo som jeg foretrekker til min lille Colt Defender. Takker for all hjelp på forhånd.
×
×
  • Create New...