Jump to content

Sportskytter

Members
  • Posts

    1,284
  • Joined

  • Last visited

About Sportskytter

  • Birthday 02/10/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sportskytter's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

9

Reputation

  1. Er det noen som har erfaring med Cerakote eller lignende på løp eventuelt også låskasse? Eventuelt noen som tar på seg slike jobber?
  2. Sportskytter

    Kolbe

    Modell med s og 70 kammer er jo et gammelt våpen, ikke vanskelig å finne ut av det
  3. Her kan det se ut som at hele problemet er at stokken har svellet opp og utvidet seg av vannet? Det lønner seg alltid å mette treverket med olje når man kjøper et nytt våpen, fabrikkoljingen er som regel ikke nok.
  4. Hvor får man kjøpt skytebriller som er høye nok for skyting med progresive glass? Har du noen linker?
  5. Problemet med å skyte med briller er jo at brillene ikke er høye nok, øya kommer over brilleglassa når man sikter. Tar man f.eks å snur brillene opp ned så blir de høye nok, funker med vanlige en styrke glass men blir jo værre med progresive briller. Noen burde lage slike brille innfatninger som det faktisk er mulig å skyte med.
  6. Det enkleste er ofte det beste Sett en tegnestift eller lignende på veggen og øv på og Løft/montere haglen raskt rett i den i fra flere vinkler, dette gjorde jeg hver dag når jeg begynte, hagla sto fremme hele tiden klar til å trene med. Korte økter med full fokus er det beste.
  7. Gjerne strl. 7,5 Trapp sporting og lignende, Strl.9 til Skeet
  8. Det kreves høyere landing/mere trykk for å få lettere haggel som stål opp i tilsvarende hastighet/anslagsenergi tilnærmet bly.
  9. Da må du nok lære deg litt om lading av haglepatroner
  10. Mange som ikke tenker på at dette sikkert kan fises via en eller annen forsikring.
  11. Kan jo jukse litt da https://www.brownells.no/RIFLE-HAND-EEZ-PALM-SWELL-Right-Hand-Hand-Eez-Palm-Swell-KICK-EEZ-Black-Universal-Rifles-Rubber-440705100
  12. Krever litt erfaring å håndtere slike våpen på banen uten at det flyr ut ekstra duer, pass på og lukk hagla akkurat når sidemannen har skutt, og åpne våpenet med en gang ditt skudd har gått av eller så vil akustikkanlegget kaste ut en ekstra due hver gang du pumper Jeg personlig skyter helst ikke sammen med de som kommer med pumper og halvautoer på banen, blir som regel for mye forrstyrelser.
×
×
  • Create New...