Jump to content

Hannestad

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Hannestad's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for alle innspill! Røk på en på XXL så da er det bare å vente på at jakta starter..
  2. Noen som har erfaring med Raipas dressen fra Bergans? Hører flere si den er en smule"bråkete" grunnet stoffet den er laget av,men at dette blir noe bedre etter flere gangers bruk/vask..? Drømmen var en dress som kunne brukes til de fleste typer jakt, kanskje da ikke til smygjakt på bukken. Men da eventuelt på rådyrpost,en tur fjellet etter rypene og en liten tur i skogen etter skogsfuglen samt toppjakt om vinteren med overtrekks kamo f.eks. Mulig å gjøre et på kupp på XXL med denne dressen om dagen... Noen som har noen innspill eller kommentarer?
  3. Takk for tilbakespill! Det heller vel litt imot å beholde docter'n og kanskje sette av penger til zeiss eller swarovski eller lignende.. Hovedbruket blir nok bukkejakt og revejakt,da ikke så mye åtejakt men heller lokking. Skulle hatt råd til begge to så man kunne sammenligne..
  4. Har prøvd å søke meg litt opp rundt denne kikkerten. Og lest meg frem til at dette ikke er all verdens å skryte av når det nærmer seg mørkt ute. Men, litt usikker på hvordan den er i forhold til det jeg har hatt på rifla tidligere? Har hatt en eldre zeiss classic diavari 2.5-10 50* og har nå en docter 3-12 56,er det sååå mye forskjell i opptikk og skumrings tiden? Man har jo selvfølgelig lys på en swarovski z6i eller en zeiss victory men lommeboka er ikke helt der enda.. Noen med gode innspill?
  5. Sliter litt med samme problemstillingen selv. Er interessert i å finne et terreng å jakte rådyr på,men hvordan gå frem. Det er ganske mange potensielle terreng her i området( med tanke på areal opplyst på seeindom.no) men hvis man skal gå ut i skogen å "lete opp" noen dyr på alle områdene kan man jo bruke hele vinteren bare på dette.. Så hvordan gå frem her? Finner man bare et område med litt skog og et jorde eller to, får tillatelse og setter seg i jorde kanten eller er det noe annen måte folk flest finner seg en plass på? Bor i sarpsborg og tror det er generelt bra med rådyr rundt om..
  6. Fikk prøvd dressen på tur her om dagen, riktignok på fisketur.. Og dressen svarer til forventningene,meget lett og behagelig. Kom også en skikkelig regnskur og ble fortsatt ikke skikkelig gjennomvåt. Med tanke på hva vi gav for dressen på tilbud på xxl så må jeg si meg fornøyd!
  7. Vi endte da opp med å kjøpe Drev dressen, har enda ikke fått testet den skikkelig. Men så langt ser det meget lovende ut.. Det er vel ingen jaktdresser som er vanntette, det er det vel kun regntøy som er?
  8. Så bra! Dette hørtes lovende ut, da ender man nok opp med denne:)
  9. Er det noen som har noen erfaringer eller link til tester med Drev jaktdressen til Fjellreven? Lurer på investere i denne som første jaktdress, ser den er på tilbud hos xxl nå.. Men finner ingen tester etc på nettet...
  10. Da var det endelig min tur,etter mye leting glaning ble det endelig handel! Valget om at det skulle bli en Remington 700 ble tatt for lenge siden,falt for designet på rifla,tilgangen på deler,den positive omtalen de pleier å få og ikke minst pris. Endte til slutt opp med "drømme" rifla, SPS Tactical i .308 med Zeiss Classic Diavari 2.5-10x50. Storfornøyd! (enda jeg ikke har fått avfyrt så mye som et eneste skudd ) Er helt fersk i dette gamet så dette er min første rifle,tok jegerprøva for bare noen uker siden.. Og mitt første spørsmål av sikkert mange lyder: Rifla er gjenger for lyddemper,men gjengebeskyttelsen man skrur på har mye mindre ytre diameter enn resten av løpet. Det ser jo rimlig teit ut,er det noen som vet hvor man kan få kjøpt en som er lik diameter som løpet eller er det jobb for en børsemaker?
×
×
  • Create New...