Jump to content

ableseaman

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ableseaman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen her inne som har ladet vmax med cfe 223 til 308 winchester? Hodgon har ingen data på denne kulevekta og er vel kanskje en grunn til det....
  2. noen på norsk jord som forhandler timney spring kit?
  3. hvor godt er grs stokken tilpasset hver enkelt våpen? må den beddes?
  4. tofot av type versapod 52 har jeg allerede. planen var å sette på ein grs langholstokk og på toppen ein viper pst 6-24x50 ffp ebr. etter det jeg har skjønt er grs"n klargjort for versapod tofot. ladder selv og kronograf er flittig i bruk. børsa går bra den bortsett fra dei dagene fremste låsekasse skrue løsner..... skrue går gjennom hengsla på magasin og når det blir brukt ofte løsner det. får få på litt locktight etter hvert.
  5. vurderer å bygge langholdsrigg av min Browning a-bolt 6,5x55 ss syntstokk. blir dette som å pisse i motvind eller lar det seg gjøre å få til ein brukendes langholdsrigg av browningen? noen med erfaringer med denne børsa til langhold? i først omgang var planen å bytte stokk og kikkert men pipebytte er vel også noe jeg må vurdere etter hvert også om det skulle bli aktuelt. har berre denne rifla no men etter hvert blir det en rigg for jakt og en til langhold.
  6. viste ikke at eit våpen også kunne brukes som hvilestokk!!
  7. takk for svar. da dropper jeg rett og slett norma 11 til barnes kula. og fortsetter med norma 15 som fungerer veldig bra. ikke vits å satse liv og lemmer!!
  8. tenkte å starte 1 grain under min ladninga for 130 grain dl kula. om noen har andre forslag kom gjerne med det! er fersk i hjemmelading
  9. ja får bruke det som utganspunkt. var i utgangspunktet tenkt å bruke diamond line 130 grain som treningsammo men sleit med å få presisjon med norma15 . prøvde med norma 11 og fikk veldig fine samlinger med dl og derfor prøve norma 11 med barnes kula for å se hvordan det funker for å ha minst mulig typer krutt liggendes.
  10. bruker til vanligvis norma 15 men skal prøve med norma 11 krutt også. noen som kan hjelpe meg med ladedata på dette kruttet. kulen som brukes er barnes match burners 140 grain 6,5x55.
  11. prøvde med norma 11 krutt og fikk da veldig gode samlinger
  12. vil ikke hylsene bli herdet for mye ved å slippe dem i kaldt vann?
  13. takk for svar er vel bare å komme seg ut og prøve!
  14. noen som har erfaringer fra lading av diamondline 130 grain 6,5x55 i browning a-bolt? skal bruke norma 15 krutt, og på tabellen på kruttet står det at ved max lading skal en få ein hastighet på 891. dette er da testskutt i en sauerpipe som er 740mm. i browningen er jo pipa betydelig korter og forventer en del lavere hastighet i browningen. er ny i hjemmelading og har tenkt å lade meg trinnvis opp mot max lading men hadde vert fint om noen andre kan dele sin erfaing så jeg har litt å forholde meg til.
×
×
  • Create New...