Jump to content

Lillefix

Members
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Lillefix last won the day on November 19 2019

Lillefix had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lillefix's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • 10 years in
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

112

Reputation

  1. Mest for pengene Zeiss Terra ED 8x25
  2. Lillefix

    Star Baikal

    Kan passe. Hadde et hagleløp som jeg tilpasset en kombi. Men det er jo andre vei enn du skal. Måtte da gjøre noen triks med ejektor (noe lodding og filing)
  3. Hikmicro owl oq35. Spotter på en god dag elg på over 2,5 km. Men på en dårlig dag, med regn, tåke, snø osv blir det bare tøv. Men på en dårlig dag blir det tull med en Leica Calonox også
  4. Hvilken av disse demperne bør jeg gå for. Har av en eller annen grunn funnet ut at jeg skal ha stoooor demper på elgbørsa. Vekta er jo ca lik på disse. A-tec har jo a-lock system. Hva tenker dere. Har per i dag en «jukse» Wd60 xtrem, har surra sånn stålull inne i denne, men denne demperern begynner å bli litt sliten. Så da må ny demper til. Havesyka.
  5. En av de mest interessante trådene som ligger på Kammeret for tida. Takker.
  6. Svar fra politiet i Narvik: "Tilbakemelding - destruksjonspant Det vises til din henvendelse angående destruksjonspant for halvautomatisk rifle. Den omtalte modellen er omfattet av forbudet og det kan dermed utbetales pant for denne. Våpenet kan leveres inn i Narvik innenfor ordinær åpningstid, husk at våen alltid skal være sikret og tømt for ammunisjon, og at det skal være nedpakket når det tas inn på politistasjonen."
  7. Jaja, blir i det minste kvitt 597en. Håper bare ikke de tar den termiske kikkerten min, forhåpentligvis kan jeg kose meg med den i mange år fremover.
  8. Dersom en blir tilbudt 4000kr for innlevering/ destruering av 22Lr halvautomatisk, da blir jeg strålende fornøyd, eier dessverre ei Remington 597.
  9. Da regner jeg med at han ikke sto inne i buret ilag med løvene.
  10. Tror grunnen til at han ikke skyter, er at han vet hvilke kuler han har i børsa.
  11. Jepp den ser grei ut, har ikke sett denne før. Takker for tips.
  12. Har ei Rem700 7mm rem mag med en Sonic 45, gjenge m14x1.5. Kunne godt tenkt meg en demper som er litt lettere. Synes rifla blir litt fremtung med Sonicen. Er det noe vits å starte på dette kjøret? Hva bør jeg gå for? En liten frontmontert demper på ca 300g, er det noe som kan funke?? Vil hele dempinga forsvinne i smellen? Regner med det ikke finnes så mye små lette dempere til magnum-kalibrer. Børsa skal for det meste brukes til jakt. Er det noen som har noen gode tips?
  13. Kjøp Schultz. Har selv X-Bolt, kjempebørse, men den har jo ikke løpsbyttesystem.
  14. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=244859582 Klar og fin kikkert.
×
×
  • Create New...