Jump to content

AceCafe

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

AceCafe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fatter ikke at du kan bli så irritert over et litt vagt formulert åpningsspørsmål.
  2. Jeg testet min AW93 i Ransom Rest for ett år siden. Eley var marginalt bedre enn CCI. RWS R50 ble prøvd og forkastet. Eley føles noe lettere å skyte hurtig med enn CCI.
  3. Helt enig med deg, Hassel. Innlegget var mest ment for å illustrere galskapen i vedtaket. Ved å betale noen hundrelapper til en klubb som er et par tusen km unna blir plutselig alt OK.
  4. Rett skal være rett, men; Tegn et sidemedlemskap i en klubb som arrangerer spesialstevner. Case closed.
  5. Slett ikke et dumt spørsmål. Som du sikkert har blitt fortalt i klubben din, kan du kun søke om ett våpen pr. bruksområde dersom du ikke kan dokumentere behov for reservevåpen. Når du så skaffer deg ett 22 kit til en 9mm, så har du en 22 som du lovlig kan bruke i baneprogram. Til dette bruket vil du helst ha en matchpistol, f. eks en Walther GPS eller en Feinwerkbau AW93. Noen våpenkontor vil nekte deg kjøpetillatelse på en 22 matchpistol dersom du allerede har et 22 kit. Søk på forumet her, så finner du flere tråder som omhandler dette problemet. Som førstegangssøker kan du normalt søke om 4 våpen. For deg kan det være lurt å søke om 9mm, 22 kit og 22 matchpistol. Dersom dette ikke går igjennom, vet du hvor landet ligger.
  6. Dersom du velger konverteringssett til 9mm, så søk på 22 match samtidig. Det koster ikke ekstra, og du får avklart om du ligger under et av de kontorene som lager trøbbel rundt konverteringssett.
  7. Takker så mye for alle bidrag. Dette blir tight! Vi mangler 5 stemmer 8 timer før det stenger.
  8. Kun angitt metode dessverre. Det er slik banken har organisert dette.
  9. Vi mangler noen få stemmer på å komme inn på topp tre. Alle stemmer teller nå!
  10. Sandnes Pistolklubb er en av søkerne til Sandnes Sparebanks utdeling fra gavefondet i 2015. For å kunne motta støtte er klubben avhengig av at skytter støtter opp gjennom å stemme. Gå inn på hjemmesiden til Sandnes Sparebank http://www.takksandnes.no/sokere/sandnes-pistolklubb" target="_blank" og avgi din stemme. Du må ha facebook konto for å stemme. Banken vil ikke bruke innsamlet informasjon i sin markedsføring. Se informasjon under «Retningslinjer» på bankens hjemmesider. Alle kan stemme, også familie, venner og kollegaer. Klubben har de siden nyttår jobbet med planleggingen av nytt anlegg på Bråstein. Alle bidrag fra næringslivet er viktig for å kunne realisere denne planen. Gå inn og avgi din stemme! Bilder av banen slik den kan bli:
  11. Vær litt forsiktig med dette. Den logiske konsekvensen er at til slutt er alle temaer behandlet og forumet dør. Blir det for "slitsomt" å svare på disse postene er det bare å la vær.
  12. Uten at jeg skal forsøke å trenge inn i hodet til trådstarter, tror jeg spørsmålet bør være; hvilken pistol skal jeg kjøpe først? Mitt enkle svar er å kjøpe den dyreste match-pistolen du har råd til. Da slipper du heftet med å kvitte deg med plinkeren for å få plass til Pardinien. Du slipper også å gå rundt å lure på om det er deg eller pistolen det er noe feil med.
  13. For privatpersoner oppgis for eksempel passnummer. Jeg har handlet fra Spanie og UK med dette uten problem.
  14. De tallene fra 1999 ser merkelig ut. Jeg sliter med å få det regnestykket til å gå opp..
  15. Jeg har en slik der avtrekksvekta bikket under grensen etter ca 5000 skudd. Alm fikset dette, men avtrekket er nå i beste fall middels godt. Ut i fra det jeg leser her på forumet kan det virke som Tanfoglio sliter litt med avtrekket sitt. Ville jeg kjøpt den en gang til? Usikker.
×
×
  • Create New...