Jump to content

Sniper-Arne

Members
  • Posts

    1,772
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sniper-Arne's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Finner det ikke i regelverket i farten men her er info fra dssn. Bildet ble dårlig så her er linken https://dssn.no/wp-content/uploads/2018/11/Skyteprogrammer.pdf
  2. Kan noen klargjøre en ting for meg? I regelverket står det at revolver klassen ikke kan skyte mer enn 6 skudd før reload. Riktig? Ser ipsc videoer på nettet det de skyter 8 sk med Smith 929 før reload. Hvordan kan dette ha seg? Der IPSC og ikke USPCA. Hadde det vært det kunne jeg skjønt det da regelverket er noe forskjellig.
  3. 4 deltakere i revolver klassen på NM denne helga, etter det jeg kan se. Skyter for Brumunddal så er på Østlandet jeg skyter.
  4. Har skutt felt i 30 år men en fersk dynamisk skytter av året, og kan med sikkerhet si at jeg er bitt av basillen. Klubben vår er også fersk av året men interessen er økende. Har skutt 4 stevner i production men har alltid likt å skyte revolver, og testet dette ut på trening med en 625 med klips. 45 ACP holder Major kravet med 230 gr kule. For å si det mildt synes jeg at dette var ekstremt artig. Vurderer å skyte litt revolver på stevne også men ser at interessen for denne divisjonen virker meget laber. Har ikke sett en eneste revolverskytter på de stevnene jeg har vært på og det virker heller ikke som at denne divisjonen tilbys på alle stevner. Hva kan dette ha seg? Jeg ser at landslaget har eget team i divisjonen så noe aktivitet må det jo være? Det er jo ikke akkurat artig å være alene i klassa på L2 stevner heller, men noen må jo begynne med det skal det bli noe "sus i serken". Hva tenker dere med erfaring i gamet? Kommentarer?
  5. Noen som har erfaring med disse 2 relativt nye 30 kal? Må da være fine kalibere till litt lange hold. Er vel det de er laget for så....
  6. 148 DE WC commer med Hi-Tek Coating...... Følg med på www.blykula.com og Blykula sin Facebookside
  7. Ikke bekymre deg! 310 er gråere i fargen enn f. Eks 320.
  8. Ikke foreløpig. 40 kal og 9 foreløpig med om etterspørselen blir stor etter 38 kuler er dette noe som må vurderes. Hva tenker du på? 105 swc?
  9. Det lukter ikke mye med Hi-Tek om de er bakt lenge nok, men det er ikke tradisjonell pulverlakk heller. Produsenten sier at dette ikke må forveksles med tradisjonell pulverlakk. I Australia har de brukt denne coatinga innendørs i 20 år da den oppfyller krav som er fastlagt av myndighetene der for innendørsskyting. De har ikke lov å skyte med nakne blykuler innendørs, og mantlet ammo er hardere på kulefangerne så de er ofte også forbudt på mange baner har jeg skjønt. Datablad kan formidles. Send meg en forespørsel på www.blykula.com så sender jeg på mail. Har fått tildelt et worddokument fra produsenten, og den får jeg ikke linket til her.
  10. Til orientering har www.blykula.com kommet med Hi Tek coatede kuler i 40 kal. 125 TC i 9mm kommer også straks med coating
  11. Jeg har polygon rifling. Går like godt med bly det løpet som ballard rifling.
  12. Bruker Magma 125 gr TC blykule i både Pardini GT45-9 og Glock 19. Med 357 kalibrering har jeg aldri hatt problemer med blying eller dårlig presisjon. Med 4.0 gr Universal Clays holder man faktor med godt mål. Prøvde å lade 105 swc men de gikk ikke i Pardinien da de ble for korte, og de matet ikke. Samme resultat med 125 RF revolverkule. Begge sistnevnte gikk greit i Glocken. Den mater jo alt!
×
×
  • Create New...