Jump to content

CaptSnapshot

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

CaptSnapshot's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ser at du har fått gode råd allerede, men kan ikke dy meg. Vi har Ruger MKI og MKII + en lightening = samme som Ruger men annet merke, har og en Beretta. Persomlig foretrekker jeg arbeidshesten Smith & Wesson M41, den hadde nok og vært topp som klubbvåpen. Det viktigeste er å gi nye medlemmer oppfølging slik at de blir i klubben og trives med en helt topp hobby og sport!
  2. Hei Malle for å ikke få sove på noen uker burde du definitivt ha tatt en titt inn i strongrommet i kjelleren min. Ca. 20 munnladere registrerte og orginaler. Noen kan faktisk selges til den rette kjøperen og..!
  3. For å få en liten kompresjon på kruttet blir det 17 til 18 grain fffg målt i Volum som allt svartkrutt. Ellers så har Clarry Haglund bløtt bly med naturfett i 158 grain RN. Dersom du skal ha litt volum kan det være lurt å ringe først. Jeg har gjort forsøk med pappshilling bak kula i mine 38 ladninger, og uten det er kun en marginal forskjell.
  4. Min favorittpistol i 22lr er Smith & Wesson modell 41, ser at det og finnes andre skyttere med samme sans for kvalitet....! Har satt på ett "Rinke formgrief", den holder følge med det som er så lenge sjåføren gjør jobben sin! Den går 50 til 100 skudd pr. uke, ja jeg MÅ trene da jeg ikke har talent!
  5. Takker for svar og tips. Kommer til å sjekke Jaktdepoet i Drammen og Kimber Match II. Får tru de har to stykker da, kona skal jo ha en og! Hassel, takker for tipset ang. import. Våre venner over vannet har definitivt skjærpet inn på det meste etter 9/11. Stod nesten 2 timer i sikkerhetskontrollen i i Miami denne jula. Vi skulle på cruice. (Bryllupsreise!) Hadde ikke engang med våpen....!
  6. Springfield trapdoor rifle eller carabin? Jeg har en orginal carabin, og den er fiiiin! Har kopiert US army ladningene og fått til brukbar presisjon med den!
  7. Har skutt mye med 45lc svartkruttladninger. Utgangspunktet til US army var 34grains fffg, dette ble ganske snart redusert til 30grains og senere til 28grains (Ref gamle manualer) 30grains fffg i en hånholdt SAA røkker og rokker en del, kommer ann på hvordan en ser det. Jeg anbefaler deg å gå ned til 24grains fffg Wano, da blir det håndterbart. Har erfart skyttere som går helt ned til 17grains fffg, men da MÅ du fylle opp med semulegryn ellers kan det faktisk bli ganske farlig! En svartkruttpatron skal aldri ha luftrom inne i seg! du kan og velge å gå ned på kulevekta til f.ex: 200 grains RNFP Å brenne løs med en SAA og svartkrutt gjør noe med verdensbildet og historieforståelsen....! IIHAAW
  8. Oddvar Deberitz Tlf.: 62 96 43 80 o-deb[at]online.no Mob.: 977 63 412 Oddvar har store lapper.
  9. Hva med å ordne kjøpetillatelse og så ta en ferietur til Frankrike? Brukte våpen mener jeg og ikke er momspliktige. Kan være lurt å sjekke med tollvesenet først. For noen år siden kjøpte jeg ett våpen i USA og tok det med til Norge, lot det stå på Gardermoen hos tollvesenet til tillatelsen var i orden. Tollvesenet stemplet tillatelsen og allt OK!
  10. Har lyst til å skaffe både meg og kona en "Kimber Target 2, 1911" hver. Har fått en forståelse for at Kimber, Colt eller Springfield er greie fabrikk merker dersom en ikke går for en "Custom". Er det noen som har noen erfaringer med "Kimber 1911" i 45acp..? Noen som vet hvor en kan kjøpe to slike i Norge? Hadde og en muligens god ide om å reise til USA med kjøpetilatelsen, da blir det jo ferie i tillegg! Har innført våpen fra USA til Norge tidligere, egentlig ganske problemfritt! (+Toll og Moms selvfølgelig.)
  11. På skjema fra lokalt politikammer er det en enkel avkrysning som vi som styrer og steller i skytterNorge fyller ut. Dernest er det avgjørende at vi sender skjemaet i retur til det lokale politikammeret ASAP, slik at vedkommnede skytter ikke blir forhindret i nyervervelse av ønsket våpen. Eller at det tar unødvending lang tid! Det er ikke opp til oss som styrer og steller å vurdere noe annet enn det politiet ønsker svar på!
  12. Ny bruker av forumet. Ønsker å bidra litt for felleskapet og å profilere skyting som en flott sport. Bor i Nord Odal, skyter mye pistol og svart-krutt samt Western til tider. Skyter og noe militært på Terningmoen. Kjenner igjen noen navn og profiler, så en kan kanskje si at det var godt å komme hjem?
×
×
  • Create New...