Jump to content

RotteFinn

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RotteFinn's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Noen som har 3 - 12 x 56 Zeiss HT på sin R93 - eller vet om det går med lave ringer? Standard løp og den nye montasjen er det jeg har... Takk for svar!
  2. Er det noen som har ladedata på nevnte kule i nevnte kaliber? Har N 140,150 og 160 krutt tilgjengelig ...
  3. Jeg sliter litt med å finne ladedata til denne kula jeg - har 150 krutt, som jeg ser er brukt her. Er 41 - 42 grain passe startladning for samme kule og kaliber? Har også tenkt å bruke 180 graineren i 300 win mag, men der er jeg mer usikker. Noen som har noen tips?
  4. Hvis jeg ikke tar helt feil, så har Dask og Freskluft Woodleigh kuler... Nå fikk jeg jammen en post her også, da får jeg fulgt skikkelig med. Nydelig våpen!!
  5. Takk for svar. Har skyti noen få skudd med 7 mmern og det har gått bra. Er ikke snakk om mengdetrening, kun jakt. Er etter min smak litt kvass rekyl i den ellers. Kan uansett sende en mail til atec forsåvidt!
  6. Har en demper i .30 cal av nevnte type. Kan den trygt brukes på en 300 win mag? Ser det har vært litt snakk om at dempere som "buler" ut, og er ikke sikker på om dette er en magnumdemper i utgangspunktet... Takk for svar!
  7. Gode tips. Må ta mye tid! Blir sprek du da skjønner jeg;)
  8. Kan du forklare hvordan du finner ut hvor revirene er? Hvordan holder du "øye" med revirene for å ha så god kontroll? Lurer også på hvordan du vet at det ikke er hannrev i området? Det kan jo være moro for oss andre å lære litt om dette mener jeg - flott om du deler tipsa dine med oss her!
  9. Alt for lenge siden jeg har prøvd meg litt nå, men etter å ha stoppa ut et OK ekorn som første i hele mitt liv, og ei heller dårlig nøtteskrike, tenkte jeg å prøve igjen. Det ligger bilder her i tråden. Har gått til innkjøp av "tanning kit" fra USA, så da lar vi det stå til. Skal prøve meg på en mår som en kompis fant i veikanten. Den var da fortsatt varm, og blei putta rett i frysern, så det bør gå fint sånn sett. Den har sommerpels - blir det et OK resultat, eller skal jeg rett og slett prøve meg på en jeg har i frysern med vinterpels? Jeg ser for meg at det sannsynligvis må tas høyde for at det kan gå i dass, og tror jeg begynner på den meg sommerpels. Kanskje Jesper har et innspill? Skal prøve å ta noen bilder underveis. Blir nok noen spørsmål og;) Den reven var flott Jesper! Har du et bilde av den rett forfra også? Vurderer å prøve meg på en rev neste gang - kjøper du ferdig kropp, eller lager du selv? Kommer tilbake med mer!
  10. Det trur jeg faktisk ikke vi fikk svar på, men du må da bli våt i den dressen hvis det ikke er gore-tex TKT?
  11. Jeg har tidligere jakta rev på åte med Meopta 3-9X42 og Meopta 3-12X50 med og uten lys, og kan personlig ikke se de store forskjellene fra disse til Classicen jeg har nå. Personlig syns jeg det blir for liten forstørrelse på Classicen, men det kommer jo an på holdet...
  12. Dette er jeg ikke enig i. Vi er tre stykker som jakter rev på åte med 6,5 og V-max. I løpet av de siste årene har vi skutt ca. 40 stk med denne ammunisjonen. Enkelte av skinnene har som du sier ikke sett ut, mens andre har vært fine. Så å si at alle skinna går i dass blir etter min erfaring feil. Jeg skøyt en forrige uke, skal prøve å legge ut bilde av utgangshullet - det er kanskje 4 cm i diameter...
  13. Jeg har hatt dette en sesong - og har forsåvidt bare lovord å komme med. Det er litt dorulleffekt på laveste forstørrelse, men forsvinner mellom 1,5 og 2. Det finnes selvfølgelig råere optikk til de mørkere delene av døgnet, men er etter mine begreper et meget godt sikte til en meget god pris, spesielt til dagjakt. Anbefales! Edit: Her har du forøvrig et ganske så godt alternativ! Kanskje vel så bra som en classic? http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=105&t=66515
  14. Sjøl har jeg bare opplevd å plukke ned 3 på en sesong, fordelt på ca. 10 feller. Hvor mange feller bruker du? Hvor stort er området? Jeg syns du skulle delt et bilde her av alle skinna, skulle vært moro å sett så mange på en gang!
  15. Et kjapt spørsmål til dere som har litt peiling på det her... Jeg har kjøpt Raudnakkes olje og sikkativ, og har olja stokken x antall ganger. Deretter har jeg påført sikkativ en gang. Har jeg forstått det rett at dette skal gjøres 2 -3 ganger - og så blande noen dråper olje og sikkativ og "polere" som siste finish? Kan forøvrig melde om at resultatet ser meget lovende ut, og blir spennende å se hvor mye liv som kommer fram og hvor glatt og fint det blir til slutt! Takk for svar!
×
×
  • Create New...